Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του στην Χαλέπα, εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναφορά στην επέτειο και παραστασιακό δρώμενο με τίτλο «Στιγμές από την 1 η Δεκεμβρίου του 1913» από μαθητές του 2 ου Γυμνασίου και Λυκείου Ελευθερίου Βενιζέλου,

Η εκδήλωση θα κλείσει με τις αναγορεύσεις της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης (ΑΝΕΚ), της Οικογένειας Κακατσάκη και του Γεωργίου Κασαπάκη σε εταίρους του Ιδρύματος.

Εξάλλου, το πρωί της ίδιας ημέρας η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων και το Εθνικό Ίδρυμα “Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος” διοργανώνουν τις καθιερωμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου, στον Μητροπολιτικό Ναό Χανίων όπου θα τελεστούν Θεία Λειτουργία – Μνημόσυνο (07:30) και Επίσημη Δοξολογία (11:00), καθώς και στο Φρούριο Φιρκά, όπου ο Δήμαρχος Χανίων Αναστάσιος Βάμβουκας θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας (11:30).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook