Τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Διαμόρφωση οδού Ουρανίας Παπαϊωάννου» υπέγραψαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης και η εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρείας, Ανδρούλα Σουρουλλά. 

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο προϋπολογισμού 49.949,51 ευρώ και η ολοκλήρωση του αναμένεται ν’ αλλάξει ριζικά ένα μέρος της όψης του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας.

Το έργο περιλαμβάνει τη τσιμεντοποίηση του τοίχου, πλακόστρωση του ανατολικού τμήματος της οδού και ανακατασκευή του υποβάθρου, ασφαλτοποίηση της διασταύρωσης των οδών Κοθρή και Μεταξάκη, και υψομετρική διαμόρφωση των φρεατίων.

Η υλοποίηση του αναμένεται να δώσει νέες δυνατότητες στο αστικό κέντρο της Ιεράπετρας. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο  πρόκειται να βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την υπάρχουσα εικόνα του αστικού κέντρου της Ιεράπετρας τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ.Καλαντζάκης  «Η εν λόγω παρέμβαση είναι το κομμάτι μιας ενιαίας μελετητικής πρότασής για την βελτίωση του αστικού κέντρου και απώτερος σκοπός μας είναι οι εργασίες να ολοκληρωθούν άμεσα αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία προβλημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών στο κέντρο της πόλης». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook