Στο περιθώριο της απογευματινής προπόνησης της Δευτέρας ο Γιώργος Πετράκης και ο Γιώργος Νικόλτσης μίλησαν για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχουν ως εξής: «Μόνο που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις μεγαλύτερες -αν όχι τη μεγαλύτερη- ομάδες της Ελλάδος, τη μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια με τόσα πρωταθλήματα για μας ανεβαίνουν πολλά πράγματα, ανεβαίνει το κίνητρο, το πρεστίζ της ομάδας, το πρεστίζ των παικτών και έχουμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε από αυτό το παιχνίδι σαν ομάδα και ατομικά μετά ο καθένας».

Για το πόσο διαφορετική είναι η προσέγγιση για αυτό το παιχνίδι: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι παιχνίδι χαράς. Είμαι σίγουρος ότι τα κίνητρα είναι πολύ υψηλά, γιατί παίζουμε με μία ομάδα Super League, μία από τις καλύτερες της Ελλάδος. Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τα ψυχολογικά. Σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και έτοιμοι. Όποιος κι αν κληθεί να παίξει από τους παίκτες μου -διότι έχω σε όλους εμπιστοσύνη- θα αντεπεξέλθει 100% όσον αφορά τη δουλειά του στο γήπεδο. Οπότε περιμένουμε να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν όλοι».

Για τον κόσμο που έστω κι αν δεν έγινε το ματς με τη Βέροια ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και για το αν αποτελεί η αναμενόμενη δυναμική παρουσία του στο ματς με τον Ολυμπιακό ένα παραπάνω κίνητρο για την ομάδα: «Τον κόσμο τον θέλουμε δίπλα μας και χαιρόμαστε που πραγματικά αντεπεξήλθε στο κάλεσμά μας για το παιχνίδι με τη Βέροια. Οι συνθήκες του παιχνιδιού θα είναι πολύ δύσκολες. Εμείς από την πλευρά μας και στον θεσμό του Κυπέλλου και εγώ σαν προπονητής θέλω να δώσω ευκαιρίες σε κάποια παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα, για να τους έχουμε έτοιμους και στο πρωτάθλημα, που είναι ο στόχος μας, για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι εκεί. Αλλά και πάλι νομίζω ότι θα μπορούμε να βγάλουμε πράγματα τα οποία δουλεύουμε και θα κάνουμε μία καλή προσπάθεια για να παρουσιαστούμε αρκετά καλοί και έτοιμοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Οι δηλώσεις του Νικόλτση είναι οι εξής: «Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμένουμε τέτοια ματς, για να δούμε και τις δυνατότητές μας. Είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου για τα Χανιά και την ομάδα μας και περιμένουμε τον κόσμο να μας υποστηρίξει, τον θέλουμε κοντά μας και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook