Μπορεί ο Πλατανιάς να υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του με 3-0 με τον ίδιο στον πάγκο αλλά ο Μανουέλ Ρόκα διέκρινε βελτίωση στην εικόνα της ομάδας του.

Ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε πολύ ωραίο το πρώτο ημίχρονο για την ομάδα του, που ήταν δύσκολο όπως είπε να “κρατήσει” το μηδέν κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή, όπως σχολίασε για την ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA μετά το ματς: «Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο να “κρατήσεις” το μηδέν στο ΟΑΚΑ με την καλύτερα ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θέλαμε να κρατήσουμε την μπάλα αλλά αυτό ήταν δύσκολο με τον ρυθμό που έχει η ΑΕΚ».

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση για τον Πλατανιά: «Βεβαίως! Όπως ξέρετε έχουμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα και προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα και να παίρνουμε ό,τι θετικό μπορούμε από κάθε ματς. Είχαμε ένα πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο στη λειτουργία της άμυνας, εκεί θέλω να φτιάξω το τακτικό κομμάτι στην άμυνα για να μη δεχόμαστε εύκολα γκολ. Το σημαντικό είναι ότι βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook