Ο ΑΣ Κρήτες συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό παίδων-κορασίδων 2017, που διεξήχθη στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο των Άνω Λιοσίων.

Στο πρωτάθλημα, που έγινε το τριήμερο 24-26 Νοεμβρίου, συμμετείχαν 850 αθλητές και αθλήτριες.

Όσον αφορά τον ΑΣ Κρήτες επέστρεψε στη βάση του με ένα χάλκινο μετάλλιο (Κατσούλη Μαρία) και μία 5η θέση (Τζανίδη Μαρία).

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και μία 5η θέση επέστρεψε η αποστολή του Α.Σ. ΚΡΗΤΕΣ από το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο παίδων-κορασίδων 2017, που διεξήχθη στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο των άνω Λιοσίων το 3ήμερο 24-26 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κατσούλη Μαρία ύστερα από 3 αγώνες στη κατηγορία -33κ., την 5η θέση η Τζανίδη Μαρία ύστερα από 4 αγώνες στη κατηγορία -44κ. και μια πολύ καλή εμφάνιση με τον Καπριδάκη Στέλιο ύστερα από 2 αγώνες στη κατηγορία -45κ..

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος 850 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι μοιράστηκαν σε 10 κατηγορίες βάρους παίδων και 10 κορασίδων, και όπως δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος «ο ανταγωνισμός ήταν απίστευτα μεγάλος και υψηλός. Φανταστείτε ότι οι περισσότεροι αθλητές ήθελαν 6 αγώνες για να διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο! Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν πραγματικά πολύ καλά και αξιέπαινα, και αυτό που κάνει μεγαλύτερη ακόμα την επιτυχία τους είναι ότι όλοι αποκλείστηκαν από τους αθλητές που κατέκτησαν την 1η θέση. Μπορεί σε πολλούς ένα χάλκινο μετάλλιο και μια 5η θέση να μην λέει κάτι, αλλά επειδή το Ταεκβοντό είναι ολυμπιακό άθλημα και ο ανταγωνισμός απίστευτα σκληρός, υψηλός και μεγάλος, είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο να διακριθείς στο άθλημα μας, και αυτή ήταν μια τεράστια επιτυχία για τη Κρήτη που είχε αρκετά χρόνια να κατακτήσει μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ στη μεγάλη εξέλιξη που έχει γίνει στο κρητικό ταεκβοντό γιατί εκτός από τις πολύ καλές δικές μας εμφανίσεις, ανάλογες έκαναν και οι αθλητές του Α.Σ. ΔΑΥΙΔ από το Ρέθυμνο και του Α.Σ. ΑΝΔΡΟΓΕΩΣ από το Ηράκλειο. Συνεχίζουμε με αγάπη και αφοσίωση αυτό που αγαπάμε και πιστεύουμε ότι θα έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί την ΑΝΕΚ lines και BLUE STAR ferries για την ευγενική χορηγία των εισιτηρίων, καθώς και τους χορηγούς του ΡΑΜΠΑΛΑΚΟΣ agrocenter, χρώματα ΚΑΜΠΑΚΟΣ, ΟΝΕCOFFEE shop , MY 3D CRYSTAL.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook