Καθορισμός των οριογραμμών Αιγιαλού, Παραλίας & Παλαιού Αιγιαλού στην Παραλία Ταυρωνίτη- Προθεσμία μέχρι 6 Δεκεμβρίου για τους ιδιοκτήτες που ευρίσκονται στην παραλιακή ζώνη του Ταυρωνίτη 

Άμεσα οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν στην κτηματική υπηρεσία Χανίων, αντίγραφα συμβολαίων των ιδιοκτησιών τους, που ευρίσκονται στην παραλιακή ζώνη του Ταυρωνίτη

Η ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά αναφέρει:

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι επίκειται ο ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΩΝ ΑΙΓΙΑΛΟΥ, ΠΑΡΑΛΙΑΣ και ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ στην ΠΑΡΑΛΙΑ  ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ. 

Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν ΑΜΕΣΑ, στην ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΝΙΩΝ (Ταχ. Δ/νση: Ανδρ. Παπανδρέου 65,  Χανιά/τηλέφωνο: 2821345500)  ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ  των ιδιοκτησιών τους,  που ευρίσκονται στην παραλιακή ζώνη του ΤΑΥΡΩΝΙΤΗ.

Όσοι έχουν ιδιοκτησίες   προερχόμενες από το ΤΑΜΕΙΟ  ΕΦΕΔΡΩΝ  ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, θα πρέπει να προσκομίσουν  στην ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΑΝΙΩΝ  τα παρακάτω έγγραφα:

Α) Αντίγραφο του  ΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ  της  ιδιοκτησίας από το ΤΑΜΕΙΟ ΕΦΕΔΡΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ  στον ΠΡΩΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ μαζί με αντίγραφο  του ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟΥ  του  ακινήτου, το οποίο  συνοδεύει το συμβόλαιο μεταβίβασης.

Β) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ  ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΥΠΟΘΗΚΗΣ  από το υποθηκοφυλακείο Κολυμβαρίου. 

Παρακαλούμε  για λόγους επιτάχυνσης  της διαδικασίας, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, έως την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου,  να έχουν κάνει όλες τις ενέργειες που τους αφορούν σε σχέση με την Κτηματική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook