Εμφάνιση με… καρδιά για τον ΟΦΗ που έχανε μέχρι το 75′ και γύρισε τούμπα το παιχνίδι κερδίζοντας τον Απόλλωνα με 2-1 και παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16» με στυλ και άγριες διαθέσεις.

Ο Παπαδόπουλος παρέταξε τον ΟΦΗ κάνοντας ροτέισον σε μεγάλο βαθμό και δίνοντας φανέλα βασικού σε Λεάλ, Μπολάκη δίχως να αλλάξει το 4-2-3-1. Ο ΟΦΗ γνώριζε ότι με νίκη καθάριζε την πρόκριση και μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Με πλαγιοκοπήσεις από τα άκρα της άμυνας του Απόλλωνα πίεζε τους φιλοξενούμενους. Ο ΟΦΗ κυκλοφορούσε με ψυχραιμία την μπάλα ωστόσο το μόνο που του έλειπε ήταν το σουτ αφού έβγαλε αρκετές φάσεις στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα με τον Όγκμποε να σπαταλάει χαμένες ευκαιρίες.

Ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Απόλλωνα σε όλο το πρώτο ημίχρονο και το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στα πρώτα λεπτά του δευτέρου με τον Απόλλωνα να βρίσκει ευκαιρίες παίζοντας στην κόντρα. Και ενώ δεν έδειχνε τίποτα ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούσαν να σκοράρουν ήρθε ένα «τούβλο» του Κιταμπάλα από τα 30 μέτρα για να δώσει το προβάδισμα στον Απόλλωνα.

Με τον Απόλλωνα να προηγείται, ο Παπαδόπουλος τα έπαιξε όλα για όλα κάνοντας φουλ επιθετικό τον ΟΦΗ και περνώντας στο παιχνίδι Χαντί, Μάρτος, Ορτέγκα με τον 46χρονο τεχνικό να δικαιώνεται με τις κινήσεις του και να γυρίζει τούμπα το παιχνίδι!

Πρώτα ήρθε το 1-1 από τον Όγκμποε με μια κεφαλιά – δυναμίτη μετά την σέντρα του Χαντί και στο 89′ ήρθε η πλήρη ανατροπή όταν ο Χαντί έδωσε για τον Λεάλ αυτός είδε τον Ορτέγκα που εκτέλεσε τον Χουάντερσον κάνοντας το 2-1 για τον ΟΦΗ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook