Στρέφεται κατά των Νίκου Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου, των εκδοτών Ιωάννη Φιλιππάκη της «Δημοκρατίας» και Νικόλα Βουλέλη της «Εφημερίδας των Συντακτών», καθώς και του Κώστα Βαξεβάνη 

Με εξώδικο κατά δύο υπουργών και τριών δημοσιογράφων, που ενέπλεξαν το όνομά της στην υπόθεση με τον επιχειρηματία Τζον Σφακιανάκη, τον οποίο ανέφερε στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως σχετιζόμενο με την πώληση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, απάντησε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ στρέφεται κατά των υπουργών Νίκου Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου, των εκδοτών Ιωάννη Φιλιππάκη της εφημερίδας «Δημοκρατία», και Νικόλα Βουλέλη της «Εφημερίδας των Συντακτών», καθώς και του Κώστα Βαξεβάνη. 

«Είναι βιασμός και κακοποίηση της αλήθειας η διάδοση ότι γνωρίζω τον επιχειρηματία Τζον Σφακιανάκη» αναφέρει. «Ο κρουνός των στοχευμένων ψευδών  εναντίον μου δεν στερεύει ποτέ και τείνει να καθιερώνει ως επίσημη κυβερνητική πολιτική» προσθέτει. 
Η ίδια επίσης δηλώνει ότι θα διαφωνούσε δημόσια με τον σύζυγό της, «αν εφάρμοζε πολιτικές ανθρωποφαγίας σε βάρος των συζύγων των πολιτικών αντιπάλων του».

Και καταλήγει: «Δεν πρόκειται όμως -ποτέ- να χρειαστεί να το κάνω, γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Διαβάστε αναλυτικά το εξώδικο της κυρίας Γκραμπόφσκι: 

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook