Στο Ηράκλειο βρίσκεται από την Παρασκευή το απόγευμα ο Μαρινάλντο Σουμπίνιο που για τον επόμενο χρόνο θα αγωνιστεί δανεικός στον ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό. 
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το μεσημέρι στην κρητική ομάδα και κατευθείαν μπήκε στο αεροπλάνο για να έρθει στο Ηράκλειο και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ το απόγευμα της Παρασκευής στο «Γεντί Κουλέ». 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουμπίνιο έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα καθώς ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος που συνόδευσε τον παίκτη από την Αθήνα κατάφερε να εκδώσει το δελτίο του. 
Ο Σουμπίνιο δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο και αν χρειαστεί θα πάρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή στο ματς με την ομάδα του Περιστερίου. 
Τεστάρει Πιοτσέλ ο Αναστόπουλος 
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά ο ΟΦΗ έφερε για δοκιμή ακόμη έναν παίκτη στο Ηράκλειο από σήμερα για να περάσει από το μικροσκόπιο του Νίκου Αναστόπουλου. 
Ο λόγος για τον πρώην αρχηγό της Γαλλικής Άρλ τον 32χρονο αμυντικό χαφ Σεμπαστιάν Πιοτσέλ που πέρυσι ήταν συμπαίκτης με τους Χαριστέα και Μπασινά. 
Ο Πιοτσέλ αγωνίστηκε πέρυσι με την Άρλ στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας μετρώντας 19 συμμετοχές, ενώ έχει ένα πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί επίσης για πέντε χρόνια στο Σαμπιονά με την Μπαστία και για τρία χρόνια στη Νάντ. Παράλληλα έχει περάσει και από την Β΄ κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος όπου έχει φορέσει τις φανέλες των Κροτόνε και Γκροσέτο. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook