Η οικονομική πολιτική σήμερα πλήττει κυρίως τα μεσαία στρώματα της επιχειρηματικής κοινωνίας, γεγονός συνεχώς επιδεινούμενο κυρίως από τις κυβερνητικές ιδεοληψίες.

Η συρρίκνωση της μεσαίας τάξης που αποτελούσε τη ραχοκοκαλιά της οικονομικής ζωής της χώρας προκαλεί  αλυσιδωτές επιπτώσεις στο σύνολο της οικονομικής μας ζωής.Τα διαφυγόντα έσοδα από τις  καθυστερήσεις απονομής της δικαιοσύνης  βλάπτουν την επιχειρηματικότητα.

 Διαπιστώνουμε έτσι,ότι έχουμε μπει σε ένα φαύλο κύκλο αντιφατικών πολιτικών με ξεκάθαρο αρνητικό πρόσημο.

Σε αυτό το περιβάλλον αποκτά ιδιαίτερη σημασία η εκλογή για την ανάδειξη  Προέδρου και Δ.Σ. στο ΕΒΕΗ που παραμένει ο leader νομός της ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας του νησιού μας. 

Οι προτάσεις μας αποτελούν μία συνειδητή προσπάθεια εξάλειψης αντιφάσεων και ανασταλτικών παραγόντων, ουσιαστικής και αποτελεσματικής συμβολής στον αναπτυξιακό προσανατολισμό, που απαιτείται να διατρέχει κάθε πτυχή οικονομικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας με στόχο τον άνθρωπο και την τοπική μας κοινωνία.

Σήμερα δεσμευόμαστε για ένα ανοιχτό σε όλους Επιμελητήριο, με καλύτερα αντανακλαστικά στα καθημερινά μικρά και μεγάλα ερεθίσματα, στις τοπικές και μη τοπικές προκλήσεις.

Με εξωστρέφεια και στρατηγική.

Με ποικιλότροπη υποστήριξη όλων των μελών μας και συνεχή εκπαίδευση. Με την συστράτευση μας με τους λοιπούς τοπικούς φορείς μέσα από ένα νέο κοινό πεδίο δράσης και αμοιβαίας στήριξης. Με την λειτουργία γραφείου προστασίας του επιχειρηματία,που μεταξύ άλλων θα αντιστέκεται στις τραπεζικές πρακτικές που αποτελούν τροχοπέδη.

Σας καλώ ως επικεφαλής του συνδυασμού ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  να συμμετάσχετε σ αυτήν την εκλογική διαδικασία.

Σας καλώ να γίνετε συμμέτοχοι σ ένα νέο επιμελητηριακό θεσμό που θα υλοποιεί τα οράματα όλων των μελών του, που θα ατενίζει το παρόν με δυναμισμό και το μέλλον με αισιοδοξία.

Σας καλώ να ενώσουμε σήμερα τις δυνάμεις μας για να βελτιώσουμε αύριο την αποτελεσματικότητα μας και να οδηγηθούμε σε ένα πεδίο που θα καθορίζουμε εμείς τις εξελίξεις και δεν θα τις ακολουθούμε. 

Η τύχη μας είναι στα χέρια μας.

Ας αξιοποιήσουμε την δύναμη μας προς το κοινό καλό,και για πρώτη φορά για τις επόμενες γενιές.

O Γιώργος Φασουλάκης είναι υποψήφιος Πρόεδρος ΕΒΕΗ, επικεφαλής της παράταξης ΑΥΤΟΦΩΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook