Τρεις Πακιστανοί και ένας Αλβανός έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημαντικές ποσότητες κάνναβης.

Ειδικότερα, δύο υπήκοοι του Πακιστάν, ηλικίας 19 και 24 ετών, συνελήφθησαν στην Ομόνοια όταν στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 928 γραμμάρια κάνναβης μέσα σε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες και σπιρτόκουτα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι τους κατασχέθηκαν άλλα 137,23 γραμμάρια κάνναβης τοποθετημένα μέσα σε 25 σπιρτόκουτα.

Στην Καλλιθέα, συνελήφθη ένας 29χρονος Αλβανός, αφού ύστερα από αξιοποίηση πληροφορίας, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του συνολικά 980 γραμμάρια κάνναβης καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία και κατάσχεσαν.

Σε άλλη μία περίπτωση στο κέντρο της Αθήνας, ένας 32χρονος Πακιστανός συνελήφθη, αφού στην κατοχή του βρέθηκε μία σακούλα η οποία περιείχε ένα κιλό κάνναβη, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, που κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook