Θα εντυπωσιαστείτε από τους χώρους και την τεράστια ποικιλία σε οπτικά των μεγαλύτερων brands της αγοράς!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν μια καινούργια μπουτίκ οπτικών, με έδρα τα Χανιά. Είναι αλήθεια…

Οι χώροι, η ατμόσφαιρα, η τεράστια ποικιλία προϊόντων, το έμπειρο προσωπικό, σίγουρα είναι στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα και σίγουρα δεν παραπέμπουν σε ένα απλό κατάστημα.

Ο λόγος για το γνωστό και ιστορικό κατάστημα οπτικών OPTIC ART Μανούσακας, στην καρδιά της πόλης των Χανίων, στην οδό Τζανακάκη και Βολουδάκηδων.

Αλλαγή σελίδας για ένα ιστορικό κατάστημα που βάζει πλώρη για το μέλλον

Το κατάστημα OPTIC ART Μανούσακας, περνά σε μια νέα εποχή, αφού πλέον αποτελεί το μεγαλύτερο κατάστημα οπτικών της πόλης!

Προηγήθηκε μια ριζική ανακαίνιση κατά τη διάρκεια της οποίας δημιουργήθηκαν επιπλέον χώροι. Τώρα ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στους χώρους του καταστήματος, να παρατηρήσει τις προθήκες και να δοκιμάσει τα γυαλιά της αρεσκείας του, πιο άνετα από ποτέ.

Στο εσωτερικό του καταστήματος, κυριαρχεί το φως. Το λευκό υπάρχει σχεδόν παντού (αν εξαιρέσεις την είσοδο με τον εντυπωσιακό χρωματισμό σε τόνους του πράσινου που εντυπωσιάζει) και δένει αρμονικά με τις γήινες αποχρώσεις του ξύλου που αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το χώρο.

Η ανανέωση όμως, δεν σταματά μόνο στο design. Στo OPTIC ART Μανούσακας, θα βρείτε ακόμα περισσότερα brands, από κορυφαίους κατασκευαστές, με πλήρεις συλλογές για γυαλιά ηλίου, οράσεως, αλλά και φακούς επαφής καθώς και όλα τα απαραίτητα αναλώσιμα.

Ότι ψάχνετε, σίγουρα θα το βρείτε εδώ!

Έκπληξη το μικρό μουσείο μέσα στο κατάστημα

Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Μέσα στο κατάστημα, έχει στηθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια, ένα μικρό «μουσείο». Μέσα σε ειδικές προθήκες και σε περίοπτη θέση, φιλοξενείται μια σπάνια συλλογή οπτικών, προηγούμενων δεκαετιών που αξίζει να επισκεφθείτε.

Ταξίδι στο παρελθόν και πλώρη για το μέλλον!

Το κατάστημα της οδού Τζανακάκη και Βολουδάκηδων είναι εντυπωσιακό, ευρύχωρο με σωστή εργονομία και ιδανικό για να κάνεις τις αγορές σου.

Ακολουθήστε το ιστορικότερο κατάστημα οπτικών στη νέα εποχή! Αξίζει να το επισκεφθείτε!!!

OPTIC ART ΜΑΝΟΥΣΑΚΑΣ
Τζανακάκη & Βολουδάκηδων 8, Χανιά
Τηλ.: 28210 58112

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook