Οι κάλπες ανοίγουν αύριο Σάββατο στις 8 το πρωί και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας

Νέα διοίκηση εκλέγουν τα μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου το Σάββατο 2, την Κυριακή 3, και την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου.

Επαγγελματίες – Επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες που θα έχουν στηθεί στο κεντρικό κτίριο του φορέα στην οδό Κορωναίου, αλλά και στα παραρτήματα στο Δήμο Φαιστού και στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, προκειμένου να ασκησουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Πιο συγκεκριμένα οι κάλπες θα ανοίγουν και για τις τρεις ημέρες από τις 8 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα.

Η διαδικασία θα διεξάγεται στο Επιμελητήριο στο Ηράκλειο και τις τρεις ημέρες των εκλογών, στο παράρτημα των Μοιρών αύριο Σάββατο και στο Παράρτηα Αρκαλοχωρίου την Κυριακή.

Η διαδικασία καταμέτρησης θα ξεκινησει το απόγευμα της Δευτέρας μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται στη μάχη για την ανάδειξη νέας διοίκησε έχουν ριχτεί πέντε συνδυασμοί και συγκεκριμένα οι παρατάξεις “Μπροστά για το Επιμελητήριο” με επικεφαλής τον απερχόμεο πρόεδρο Μανώλη Αλιφιεράκη, η “Επιμελητηριακη Σύμπραξη” με επικεφαλής τον Μηνά Μελισσείδη, το “Αυτόφωτο Επιμελητήριο” με επικεφαλής τον Γιώργο Φασουλάκη, το “Σύγχρονο – Ανεξάρτητο Επιμελητήριο” με επικεφαλής τον Μανώλη Σφυρή και η Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση με επικεφαλής τον Δημήτρη Βασιλάκη.
\

Οι εκλογές στα υπόλοιπα Επιμελητήρια του νησιού θα πραγματοποιηθούν από 7 έως 9 Δεκεμβρίου στο Λασίθι, από 11 έως 13 Δεκεμβρίου στα Χανιά και από 13 έως 15 Δεκεμβρίου στο Ρέθυμνο.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook