Με φαντασμαγορικό τρόπο ξεκίνησαν επισήμως οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πυροτεχνήματα και πολύ κέφι από τους χιλιάδες ανθρώπους που είχαν κατακλύσει το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο  στην Πλατεία Ελευθερίας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου,  η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου «Χριστούγεννα 2017 – Πρωτοχρονιά 2018». 

Το σύνθημα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έδωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΔΗΚΕΗ, τους εθελοντές και όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται για την επιτυχία των εκδηλώσεων, τόνισε:

«Το πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει για επόμενες 37 ημέρες  περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων, μουσικών, θεατρικών, διαδραστικών με τη βοήθεια του ΙΤΕ κ.α. Επειδή όμως μας ενδιαφέρει να καταστήσουμε το Ηράκλειο και χριστουγεννιάτικο προορισμό, ειδικά φέτος συμπεριλάβαμε στο Κάστρο και δραστηριότητες που αναδεικνύουν την ιστορία, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας. Το σημαντικότερο, για εμάς ετούτες τις ημέρες είναι να προσφέρουμε χαρά στους  ανθρώπους και ειδικά στα παιδιά. Και παράλληλα, ως Δήμος Ηρακλείου να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Σας καλώ να δείξετε κι εσείς για μια ακόμη φορά την αλληλεγγύη σας και να είστε αισιόδοξοι. Όσο έχουμε ο ένας τον  άλλο,  δεν έχουμε και τίποτα να φοβηθούμε. Καλές γιορτές σε όλους».

Η γιορτή στην Πλατεία Ελευθερίας είχε ξεκινήσει νωρίτερα, με την Φιλαρμονική του Δήμου να βάζει μικρούς και μεγάλους σε ρυθμούς Χριστουγέννων.

Η όμορφη βραδιά έκλεισε με συναυλία των «The Muffins» Lab music Education Band. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook