Επιστολή του Δημάρχου Κισάμου Θεόδωρου Σταθάκη με την οποία δηλώνει τη στήριξή του προς τον υποψήφιο Αντώνη Ροκάκη, για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Χανίων

Με δημόσια επιστολή του ο δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης καλεί τους συντοπίτες του να συμμετέχουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου Χανίων στηρίζοντας την υποψηφιότητα για την προεδρία του ΕΒΕΧ, του υποψηφίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» Αντώνη Ροκάκη.

“Δηλώνω και δημόσια την αμέριστη στήριξή μου στο πρόσωπό του και ταυτόχρονα απευθύνω κάλεσμα προς όλο το νόμο, πολύ περισσότερο στους Κισαμίτες, να στηρίξουν τον Αντώνη Ροκάκη, να του δώσουν καθαρή εντολή να διοικήσει το επιμελητήριο και να ενώσει τους επιχειρηματίες δίνοντάς τους προοπτική προόδου και ανάπτυξης” αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του ο δήμαρχος Κισάμου. 

Η επιστολή-Κάλεσμα του Δημάρχου Κισάμου Θεόδωρου Σταθάκη έχει ως εξής:

Φίλες συντοπίτισσες και φίλοι συντοπίτες,

Στις ερχόμενες εκλογές του επιμελητηρίου Χανίων, είναι σημαντική η συμμετοχή και η ενίσχυση των δημοκρατικών διαδικασιών μέσω της ενεργούς παρουσίας μας.

Το ξεχωριστό σε αυτή τη διαδικασία ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ένας συντοπίτης μας ο Αντώνης Ροκάκης, διεκδικεί ως επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» την προεδρία του ΕΒΕΧ. 

Μαζί του αρκετοί συντοπίτες μας, δίνουν τη δική τους μάχη στο πλευρό του. Είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος δικός μας, ένας άνθρωπος που προέρχεται από την επαρχία, βγαίνει μπροστά, θέλοντας να αναλάβει αυτόν τον τόσο σημαντικό θεσμό για την τοπική οικονομία και επιχειρηματικότητα. 

Με τον φίλο μου Αντώνη μεγαλώσαμε μαζί από τα 12 μας. Πάντοτε τον εκτιμούσα για το ακλόνητο ήθος του, την αποφασιστικότητά του, το δημιουργικό του πείσμα και τη θέληση, η οποία γινόταν ικανότητα, να πάει μπροστά. Νέος, αυτοδημιούργητος, ικανός, γνώστης των πραγμάτων. Και όντως, μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει πολύ καλά σε ότι κι αν έχει καταπιαστεί. 

Σε αυτό όμως που θα ‘θελα να δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα, είναι το γεγονός ότι πάντοτε ο Αντώνης κοίταζε και βοηθούσε τον τόπο μας, είτε μέσω της επαγγελματικής του δραστηριότητας, είτε ακόμα και μέσω του ποδοσφαίρου. Ο Κισαμικός με αυτή την ανοδική πορεία που είχε και πόσω μάλλον τώρα με τη συνεργασία του με τον ΑΟ Χανιά, κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα όλης της Ελλάδας στον τόπο μας και να δώσει βήμα στον αθλητισμό για τους νέους μας. 

Όπως οφείλω να πράξω ως Κισαμίτης, δηλώνω και δημόσια την αμέριστη στήριξή μου στο πρόσωπό του και ταυτόχρονα απευθύνω κάλεσμα προς όλο το νόμο, πολύ περισσότερο στους Κισαμίτες, να στηρίξουν τον Αντώνη Ροκάκη, να του δώσουν καθαρή εντολή να διοικήσει το επιμελητήριο και να ενώσει τους επιχειρηματίες δίνοντάς τους προοπτική προόδου και ανάπτυξης. 

Αυτό που κατάφερε να δημιουργήσει στη δική του επιχείρηση, μπορεί να το κάνει σε επίπεδο επιχειρηματικότητας του νομού. Θεωρώ ότι με τον Αντώνη Ροκάκη τα Χανιά έχουν μόνο να κερδίσουν! 

Στις 11, 12 και 13 του Δεκέμβρη όλοι οι Κισαμίτες γίνονται «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» στηρίζοντας ενεργά τον δικό τους άνθρωπο!  

Σας ευχαριστώ,
Θεόδωρος Σταθάκης
Δήμαρχος Κισάμου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook