Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν στις δηλώσεις τους ο Γιώργος Πετράκης και ο Άγγελος Ζιούλης, μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟΧ/Κισσαμικού με τον Άρη.

Οι δηλώσεις του προπονητή της χανιώτικης ομάδας έχουν ως εξής: «Όπως είχα αναφέρει και πριν το παιχνίδι παίζαμε με μία πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης, με μία ομάδα που τη φετινή χρονιά φαίνεται ότι είναι δομημένη ώστε να πάρει την άνοδο στη Super League.

Όσον αφορά την εικόνα του παιχνιδιού κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια όλοι οι ποδοσφαιριστές μου. Το τακτικό μας πλάνο και στο πρώτο και στο δεύτερο λειτούργησε αρκετά καλά. Νομίζω ότι στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε παρότι την κατοχή την είχε ο Άρης και πραγματικά πιστεύω ότι ήμασταν πολύ επικίνδυνοι στο ανοιχτό γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την αλλαγή σχηματισμού μας στο πρώτο δεκάλεπτο και μέχρι να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι με βάση αυτό που αλλάξαμε, πατήσαμε καλά και από εκεί και μέχρι το τέλος ήμασταν πολύ επικίνδυνοι ώστε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Δεν ήμασταν τόσο τυχεροί στη φάση του δοκαριού, είχαμε και το ακυρωθέν γκολ, αλλά στο τέλος κρατάω την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου που πραγματικά ήταν σπουδαία.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη και να εκπληρώσει τους στόχους του».

Ο Άγγελος Ζιούλης ανέφερε τα εξής: «Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη για τη νίκη. Εύχομαι να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα “ψηλότερα σαλόνια”.

Όσον αφορά την ομάδα μας όπως είπε κι ο κόουτς σταθήκαμε πολύ καλά σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Το τακτικό κομμάτι βγήκε σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό. Ήμασταν και συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι σε αυτό που ζητήσαμε. Από καθαρά θέμα τύχης δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο. Όσον αφορά το ακυρωθέν γκολ δεν έχω εικόνα και δεν θέλω να μιλήσω. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας για την προσπάθεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook