Τη δεύτερη μεγάλη συγκέντρωση τους πραγματοποίησαν οι «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» 

Τη δεύτερη μεγάλη συγκέντρωση τους πραγματοποίησαν οι «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Σαμαριά». 

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στους υποψηφίους του ο επικεφαλής του συνδυασμού Αντώνης Ροκάκης, σύμφωνα με το δελτίου τύπου:

«Ερχόμενος εδώ, στη δεύτερη μεγάλη μας συνάντηση, σκεφτόμουν ότι έρχομαι στην οικογένειά μου και αμέσως ένα χαμόγελο έσκασε στο πρόσωπό μου.

Τρέχουμε μαζί σχεδόν ένα μήνα. Ο στόχος είναι κοινός. Η αγωνία η ίδια. Η ελπίδα και η αισιοδοξία για το αποτέλεσμα, όμοια. 

Όμως δεν θέλω να σταθώ σε αυτό προς το παρόν, αλλά στο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί. Ένα ταξίδι όμορφο, γεμάτο χαρές, γεμάτο συναισθήματα πρωτόγνωρα για τους περισσότερους. 

Συναναστραφήκαμε με αρκετούς συναδέλφους μας, γνωρίσαμε νέα προβλήματα του χώρου, γίναμε συμμέτοχοι του προβληματισμού του κάθε επιχειρηματία.

Το ταξίδι αυτό μας έδωσε πολλά. Μάθαμε, γίναμε καλύτεροι, γίναμε σοφότεροι. 

Αλλά και εμείς δώσαμε, δεν πήραμε μόνο. Δώσαμε αξιοπρέπεια, δώσαμε προοπτική, δώσαμε ελπίδα, δώσαμε φρέσκο αέρα αισιοδοξία ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα!

Ήρθαμε να ενώσουμε, ήρθαμε να αποδείξουμε ότι τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι στάσιμα ή οπισθοδρομικά, αλλά με γνώση και ρεαλιστικό σχέδιο, μπορούν να γίνουν καλύτερα!

Δεν βλέπουμε τη νίκη ως αυτοσκοπό, αλλά ως βασική προϋπόθεση για να κάνουμε τα Χανιά, απ’ άκρη σ’ άκρη του νομού, κέντρο ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook