Το σερί των νικηφόρων αποτελεσμάτων θα επιδιώξει να διευρύνει ο Ν.Ο. Χανίων ANEK LINES απέναντι στο Περιστέρι το οποίο θα υποδεχθεί το Σάββατο (5/2) στις 19.15 στο κολυμβητήριο Χανίων.

Η ομάδα του Νίκου Βλαζάκη που έχει πετύχει ήδη τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει για την Α2 κατηγορία, θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της, διατηρώντας το απόλυτο των βαθμών στο Νότιο Όμιλο και παραμένοντας επικεφαλής του πίνακα.

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Ν.Ο.Χ. ANEK LINES είναι ότι οι τρεις παίκτες που ταλαιπωρούνταν από ιώσεις, ο Χαριτάκης, ο Πρωτοπαπαδάκης και ο Μπαριωτάκης, τις ξεπέρασαν κι έτσι θα υπολογίζονται για τον σαββατιάτικο αγώνα.

«Το Περιστέρι είναι από τις καλές ομάδες και έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει στην τελική φάση» σημειώνει ο Νίκος Βλαζάκης, για να προσθέσει, «εάν είμαστε σοβαροί θα τα καταφέρουμε.

 Ελπίζουμε και ο κόσμος να έρθει στο κολυμβητήριο και να μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα, το πρόβλημα για μας παραμένει η πισίνα. Οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι δύσκολες.

Έχω καταντήσει ίσως γραφικός επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια αλλά δεν γίνεται να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση με το πετρέλαιο. Κάνω έκκληση να λυθεί πλέον το πρόβλημα διότι δεν γίνεται να συνεχίσουμε να δουλεύουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες κάνοντας προπόνηση στην 25άρα πισίνα»…

Αναλυτικά, το πλήρες πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής για το Νότιο Όμιλο:
Σάββατο (5/2)
14.00: Άγιος Νικόλαος-Τρίτων Αμαρουσίου
15.30: ΟΦΗ-Ποσειδών Ιλισίων
19.15: Ν.Ο.Χ. ANEK LINES-Περιστέρι (διαιτητές Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης)
Και για τον Βορρά:
Κυριακή (6/2)
12.30: Κέρκυρα-Ηρακλής
13.00: Γλυφάδα-Αργοστόλι
14.00: Ηλυσιακός-ΟΥΚ Βόλου