«Έλα στην ομάδα», «Διάλεξε αυτά που μας ενώνουν», – Δες τι σημαίνει για το Santa Run

Φέτος, η Οργανωτική Επιτροπή του Santa Run Chania, που αποτελείται από εθελοντές και εκπροσώπους των τεσσάρων ωφελούμενων σωματείων και η οποία αποφασίζει και διεκπεραιώνει όλα τα οργανωτικά ζητήματα του Santa Run Chania,  αποφάσισε να δώσει έμφαση σε κάτι που έτσι κι αλλιώς αποτελεί την καρδιά του Santa Run, την ομαδικότητα.

Με σύνθημα «Έλα στην ομάδα» και «Διάλεξε αυτά που μας ενώνουν», υπογραμμίζουν ότι στον καιρό αυτόν που ζούμε έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία να διαλέξουμε συνειδητά και επίμονα αυτά που μας ενώνουν. Στο Santa Run Chania το ξέρουν καλά αυτό αφού ό,τι καταφέρνουν είναι αποτέλεσμα μιας επίπονης και διαρκούς προσπάθειας να παραμερίσουμε το «εγώ» για χάρη του «εμείς».

Έτσι φέτος καλούν όλους τους συμμετέχοντες να πάρουν μέρος στο Santa Run Chania μέσα από επιμέρους ομάδες, που είτε θα δημιουργήσετε εσείς συγκεντρώνοντας τουλάχιστον 30 συμμετέχοντες είτε θα διαλέξετε από αυτές που ήδη έχουν δημιουργηθεί στο Σπίτι του Santa Run.

Στόχος είναι φέτος, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση “να νιώσουμε το αίσθημα του μαζί πιο δυνατά, να διαλέξουμε τη ζεστασιά και την αποτελεσματικότητα της ομάδας πιο οργανωμένα, να φωνάξουμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα και πιο σημαντικά, να γνωρίσουμε το διπλανό μας στην πραγματικότητα, να τον σκουντήξουμε, να δημιουργήσουμε μαζί του μια όμορφη ανάμνηση.

Από πέρυσι, το Santa Run Chania θέλησε να δοκιμαστεί και σε καινούργιες δράσεις, οι οποίες να δίνουν ένα χαρακτήρα πιο διευρυμένο, πιο ολόκληρο του πνεύματος που διατρέχει την ομάδα του Santa Run Chania. Δράσεις όπως η επίσκεψη στο Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης με μουσικές και κεράσματα, η αποστολή που ανέλαβαν τα ξωτικά της διοργάνωσης να ζωγραφίσουν τους τοίχους του Δημοτικού Σχολείου στο κοντινό χωριό του Φρε, η συλλογή και απόδοση βιβλίων ως χριστουγεννιάτικα δώρα από παιδιά σε παιδιά, το μοίρασμα προφυλακτικών και ενημερωτικού υλικού σε καφετέριες και κλαμπ της πόλης σε συνεργασία με το Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας «Θετική Φωνή», η αλληλεπίδραση με τους αθλητές του αθλητικού συλλόγου για άτομα με αναπηρίες Αρίωνα παίζοντας το άθλημά τους, Boccia, η επίσκεψη στο 16ο Δημοτικό Διαπολιτισμικό Σχολείο και η δημιουργία πανό με όλες τις σημαίες των χωρών από τις οποίες κατάγονται οι μαθητές και δεκάδες άλλες.

Για όλες αυτές τις δράσεις σας ενημερώνουμε επισυνάπτοντας τις λίστες δράσεων του Σπιτιού του Santa Run (δείτε εδώ) και της Red Action Team (δείτε εδώ)

Επιπλέον:

* Και φέτος, το Σπίτι του Santa Run (Βολουδάκηδων 17) θα πουλάει και χριστουγεννιάτικα δωράκια και ενθύμια, τα έσοδα από τα οποία επίσης προσφέρονται εξ ολοκλήρου στα τέσσερα σωματεία.

* Για δεύτερη χρονιά το Santa Run Chania δέχεται και παιδικές συμμετοχές -με μειωμένη συνεισφορά 10 ευρώ- για τις οποίες θα παρέχει και παιδικές στολές, σε δύο μεγέθη, για παιδιά από 4 έως 7 χρόνων και για παιδιά από 8 έως 12 χρόνων. 

* Τα παιδιά που θα επιλέξουν να συμμμετάσχουν στο Santa Run Chania μέσω της δυνατότητας της σχολικής συμμετοχής με το Δημοτικό τους Σχολείο, μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν με την απαραίτητη προϋπόθεση ενός ενήλικα συνοδού, προϋπόθεση που ισχύει για όλες τους ανήλικους που συμμετέχουν στο Santa Run Chania.

* Φέτος έχουμε τη χαρά να μας στηρίζει και η ΔΕΔΙΣΑ και να συνεργαζόμαστε στη μεταφορά ενός μηνύματος που το πιστεύουμε πολύ, αυτό της ανακύκλωσης. Ίσως θα είδατε και το αστικό λεωφορείο που κυκλοφορεί στην πολή και μεταφέρει το κοινό μας μήνυμα. Μην ξεχάσετε, λοιπόν, να ανακυκλώσετε τη στολή  σας μετά το Santa Run στον ειδικό κόκκινο κάδο. 

* Για τους συμμετέχοντες που έρχονται στο Santa Run Chania εκτός Χανίων, από περιοχές της Κρήτης, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ προσφέρει έκπτωση 50% με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής για τη συμμετοχή σας και της αστυνομικής σας ταυτότητας.

* Είστε όλοι καλεσμένοι στα εγκαίνια και το πάρτι του Σπιτιού του Santa Run, τo Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 12μ.μ., να διασκεδάσουμε μαζί, γιατί το Santa Run είναι πάνω από όλα χαρά!

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook