Εμφανώς στεναχωρημένος από την τροπή που πήρε το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και αισιόδοξος για τη συνέχεια εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μανουέλ Ρόκα.

Αναλυτικά ο Ισπανός προπονητής του Πλατανιά δήλωσε τα εξής: «Είναι δύσκολο όταν είσαι προπονητής και βλέπεις πως κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια, μια προσπάθεια όπου δείξαμε ψυχή και περιορίσαμε τον Ατρόμητο περίπου 60 λεπτά, και δεν παίρνεις βαθμό. Aυτό είναι πολύ σκληρό για μία ομάδα που έδειξε σήμερα ότι είναι ζωντανή. Μπορεί κάποιος να πει ότι δεν πήραμε βαθμό. Για μένα πήραμε κάτι πιο σημαντικό δείχνοντας ότι η ομάδα αυτή έχει ψυχή. Ενώ είχαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό αντίπαλο, καταφέραμε να δείξουμε ότι είμαστε εμείς το αφεντικό στο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος έχει φοβερές μονάδες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Αυτές οι ευκαιρίες που είχαμε για το 2-0, στο α’ ημίχρονο με τον Ντίντακ, το πέναλτι και η επόμενη με τον Μπούντνικ, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα πιο απλό 30λεπτο στο τέλος. Θέλω να πω για τους φιλάθλους ότι είχαν φοβερή αντίδραση. Συγχαρητήρια, επειδή είδα ότι αγαπάνε την ομάδα. Ήταν μάλιστα αρκετοί στο γήπεδο και συνέχεια προσπαθούσαν να βοηθήσουν τους παίκτες. Δείξαμε όμως κι εμείς ότι είμαστε μια ομάδα που έχει ακόμα να τους δώσει πολλά. Το δεύτερο μήνυμα είναι ότι αυτή η ομάδα θα το παλέψει και θα το παλέψει πολύ. Και αν κάποιος πιστεύει ότι ο Πλατανιάς δεν θα κάνει τίποτα, θα τον εκπλήξουμε επειδή πιστεύω αυτό που είδα στο γήπεδο και το πιστεύω πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρα δύσκολο το πρόγραμμα. Στον α’ γύρο πρέπει να πάρεις τόσους βαθμούς και στον β’ τόσους. Εγώ δεν πάω έτσι… Εγώ πάω ότι είναι 10 παιχνίδια και πάω συνέχεια, ότι είναι το καθένα τρεις βαθμοί, εννοώ ότι είναι τρία κομμάτια το πρωτάθλημα».

Για τις μεταγραφές που θα γίνουν και το γεγονός ότι οι αλλαγές σε σχέση με τον Ατρόμητο ήταν με παίκτες άπειρους: «Εμείς δεν έχουμε αυτές τις μονάδες που μπορούν να καθαρίσουν ένα παιχνίδι. Γι’ αυτό πρέπει να στηρίξουμε την ομαδική προσπάθεια. Επιμένω, ότι πρέπει να υπάρξει ένας συγχρονισμός με τις γραμμές. Δεν μπορεί ένας παίκτης να καθαρίσει ένα ματς. Για παράδειγμα, σήμερα ο Ενσικουλού είναι ο παίκτης που μπορεί να μας δώσει το κάτι παραπάνω και πήραμε αυτό που περιμέναμε. Έχουμε κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω. Όσον αφορά τις μεταγραφές, βεβαίως, δουλεύουμε πολλές ώρες για την ομάδα. Θεωρώ ότι ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που αξίζει πολλά και το θεωρώ όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ τον Πλατανιά. Είτε είμαι στα Χανιά, είτε στον Πλατανιά, είτε στο Μάλεμε, ο κόσμος βλέπω ότι αγαπάει την ομάδα. Είναι μια οικογενειακή ομάδα και δουλεύουμε γι’ αυτήν 24 ώρες προσπαθώντας να τη δυναμώσουμε όσον μπορούμε τον Δεκέμβρη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook