Μήπως βαρεθήκατε τον κλασσικό ήχο του ξυπνητηριού σας κάθε πρωί; Πώς θα σας φαινόταν αν σας ξύπναγε με μία καλημέρα μία φωνή που θα ακούσετε για πρώτη φορά; Ενδιαφέρον; To gugoo.gr, μας παρουσιάζει το TalkO’Clock.

Πρόκειται για μία νέα πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορείτε να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση ώστε να λάβετε μια κλήση στο κινητό σας την κατάλληλη στιγμή, και να ακούσετε «καλημέρα» από έναν ξένο. Αντίστοιχα, έχετε κι εσείς τη δυνατότητα να ξυπνήσετε κάποιον χρήστη της εφαρμογής και ποιος ξέρει, ίσως έτσι μία νέα φιλία δημιουργηθεί!

Η χρήση του TalkO’Clock είναι πολύ απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το talkoclock.com, να εισάγετε τον τηλεφωνικό σας αριθμό, να επιλέξετε την ώρα αφύπνισης καθώς και το φύλο του «ξένου» που επιθυμείτε να σας ξυπνήσει. Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα θα έχει προστεθεί το αίτημα σας στη βάση δεδομένων και κάποιος ενδιαφερόμενος θα βρεθεί να σας φτιάξει τη μέρα! Εάν φυσικά δε βρεθεί κάποιος, μην ανησυχείτε, το social alarmclock διαθέτει ρομπότ που θα κάνει τη δουλειά!

Το TalkO’Clock βρίσκεται σε Beta (δοκιμαστικό) στάδιο προς το παρόν αλλά το σίγουρο είναι ότι βασίζεται σε μία πολύ πρωτότυπη και έξυπνη ιδέα.