Η παράταξη της Σύμπραξης Ενεργών Πολιτών του κ. Σέγκου, καταψήφισε και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2018

Αντίθετη ήταν η παράταξη του Γιάννη Σέγκου στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χερσονήσου με την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής του κ. Μαστοράκη για τον νέο τιμολόγιο ύδρευσης, με το οποίο επέρχονται σημαντικές αυξήσεις για την πλειονότητα των καταναλωτών, τα είδη καταναλώσεων αλλά και τα τέλη σύνδεσης, καταθέτοντας επεξεργασμένη και ορθολογική πρόταση για το τιμολόγιο ύδρευση στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

“Δεν μπορεί εν μέσω κρίσης, μια κοινωφελής ουσιαστικά επιχείρηση να έχει στόχο την κερδοφορία επιβάλλοντας αυξήσεις σε ένα αγαθό όπως είναι το νερό, τη στιγμή μάλιστα που η ΔΕΥΑΧ δεν επωμίζεται πλέον τα χρέη της άρδευσης”,αναφέρει σε ανακοίνωσλη του ο επικεφαλής της Σύμπραξης Ενεργών Πολιτών.

Κατά του νέου αυξημένου τιμολογίου ύδρευσης ψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση καθώς και τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης.

Παράλληλα, η παράταξη της Σύμπραξης Ενεργών Πολιτών του κ. Σέγκου, καταψήφισε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2018, το οποίο χαρακτήρισε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ αλλά συνάμα εξαιρετικά φτωχό καθώς δεν ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του δημότη, ενώ στερείται παντελώς οράματος και αναπτυξιακής προοπτικής για ένα Δήμο που θα έπρεπε να πρωτοστατεί με τις δράσεις του σε όλους τους τομείς.

“Τα νούμερα είναι αμείλικτα καθώς από ένα σύνολο 19 και πλέον εκατομμυρίων για προβλεπόμενες δαπάνες επενδύσεων έχει ως τώρα υλοποιηθεί περίπου 1 εκατομμύριο, δηλαδή περίπου το 5%!!!!! τον 4ο χρόνο της δημοτική θητείας. Ο τόπος μας μπορεί να έχει καλύτερη πορεία και τύχη και δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό να τη διεκδικούμε”, κατέληξε ο κ. Σέγκος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook