Η συγκλονιστική της ερμηνεία στο “Όσο βαρούν τα σίδερα” την έστειλε στον ημιτελικό – Yπερήφανος για την Κρητικιά τραγουδίστρια δήλωσε ο Ρουβάς, φαβορί για τον τελικό την χαρακτήρισε ο Μαραβέγιας

Ένα ακόμη Κρητικό τραγούδι επέλεξε να ερμηνεύσει στα cross battles του Τhe Voice η Τζωρτζίνα Αλεξάκη.

Και ήταν αυτή η συγκλονιστική της ερμηνεία στο “Όσο βαρούν τα σίδερα” που την “έστειλε” στον ημιτελικό του παιχνιδιού.

Ο Σάκης Ρουβάς δληλωσε υπερήφανος για το …κορίτσι του, με τη μοναδική φωνή, τη δύναμη και τη λεβεντιά που χαρακτηρίζει τους Κρήτες. “Είναι το καμάρι της Κρήτης αλλά και το δικό μου και πιστεύω ακράδαντα πως θα περάσει”, είπε λίγο πριν η Τζωρτζίνα ανέβει στη σκηνή.

Και έτσι έγινε καθώς το κοινό επέλεξε την Κρητικιά τραγουδίστρια, με ποσοστό 60% απέναντι σε μια δυνατή “αντίπαλο”, την Μαίρη Πρωτόπαπα που τραγούδησε το “Show must go on” και συγκέντρωσε το 40%.

Βέβαια την έκπληξη έκανε ο Κωστής Μαραβέγιας, που παρά το γεγονός πως ήταν coach της “αντιπάλου”, χαρακτήρισε τη Τζωρτζίνα φαβορί για τον τελικό.

Ένα είναι σίγουρο, πως η Τζωρζίνα Αλεξάκη, με μόνα όπλα της την ψυχή και τη φωνή της -όπως δήλωσε και η ίδια στο video που προβλήθηκε πριν βγεί στη σκηνή- θα βρίσκεται στο ημιτελικό με την Κρήτη για μια ακόμη φορά δίπλα της.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook