Του Λεωνίδα Τερεζάκη

Σε μία εφταετία οικονομικής συρρίκνωσης λόγω ύφεσης, περιοριστικών δημοσιονομικών πολιτικών και υπερφορολόγησης, στα Χανιά είχαμε το ευτυχές παράδοξο της αύξησης του Α.Ε.Π κατά 25% περίπου, δηλαδή 500 εκατομμύρια ευρώ (περίπου 400 εκατ. ευρώ από τον τουρισμό και 100 εκατ .ευρώ από εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων) .Όπως είναι κατανοητό αυτό μόνο τυχαία δεν έγινε .Πολλοί φορείς και θεσμοί εργάσθηκαν μεθοδικά για αυτό με συντονιστή και προμετωπίδα το ΕΒΕ Χανίων υπό την Διοίκηση του Γιάννη Μαργαρώνη.

Σήμερα βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο που το επιχειρείν περνά σε μια άλλη φάση, πιο δυναμική, πιο καινοτόμα, πιο εξωστρεφή, πιο αυτόνομη και πιο ανταγωνιστική.

Το Επιμελητήριο καλείται να ανοίξει νέους δρόμους, νέους ορίζοντες για να βαδίσουμε όaλοι σε μία ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ, στην νέα εποχή.
Οι εποχές που τα Επιμελητήρια ήταν λάφυρα ή προπύργια άλλων καταστάσεων ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. 

Σήμερα περισσότερο από ποτέ χρειαζόμαστε ένα Επιμελητήριο με δυναμισμό, παρεμβατικό με εμπειρία και όραμα που θα δίνει προοπτική.

Στην κρίσιμη αυτή καμπή δεν μπορούμε να αφήσουμε την τύχη του επιχειρείν σε αόριστες προθέσεις όσο καλοπροαίρετες και αν είναι αυτές.
Με γνώμονα τα πεπραγμένα του παρελθόντος και την προοπτική του μέλλοντος, συντάσσομαι και στηρίζω την υποψηφιότητα του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ υπό τον Γιάννη Μαργαρώνη , στις προσεχείς εκλογές του ΕΒΕΧ.

*Ο Λεωνίδας Τερεζάκης είναι επιχειρηματίας και υποψήφιος Εμπορικού Τμήματος με το συνδυασμό “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαργαρώνη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook