Για τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Ηρακλείου

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στo πλαίσιο της υλοποίησης του κύριου σκοπού της, της πρόληψης των καρδιαγγειακών παθήσεων στη χώρα μας και με την ευκαιρία του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυσή της εστιάζει το ενδιαφέρον της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στο τεράστιο πρόβλημα του καπνίσματος και της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.

Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσουμε τους αυριανούς ενήλικες -από την σχολική ηλικία- στην υιοθέτηση ενός υγιούς προτύπου διαβίωσης. Με αυτό το σκεπτικό η ΕΚΕ οργανώνει –με την συνεργασία  του Δήμου Ηρακλείου- μαθητικό διαγωνισμό έργων ζωγραφικής και σκίτσου μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου με θέμα «Καρδιά και Κάπνισμα».

Τα έργα των μαθητών θα εκτίθενται στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου , την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και τα καλύτερα έργα θα βραβευθούν, με χρηματικό έπαθλο, σε ειδική εκδήλωση την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Επεμβατικού Καρδιολογικού Συνεδρίου (ICE 2017), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, 15-17 Δεκεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές ή σχολικές τάξεις μπορούν να αποστέλλουν τα έργα τους στην Καρδιολογική κλινική ΠαΓΝΗ, Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, Β΄κτίριο 4ος όροφος, (για πληροφορίες τηλ. επικοινωνίας 2810-375336) με την αναφορά του ονόματος, της τάξης και του σχολικού συγκροτήματος μέχρι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook