Με μια πολύ σημαντική απουσία θα ταξιδέψει την Κυριακή η Ιεράπετρα στο Ακρωτήρι προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Πανακρωτηριακό. Οι Λασιθιώτες θα στερηθούν των υπηρεσιών του Κώστα Δεδελετάκη ο οποίος είχε συμπληρώσει κάρτες με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Πέρα από τον έμπειρο στράικερ, αμφίβολος είναι ο Σκύβαλος, που κληρονόμησε από το ματς με την Επισκοπή, έναν τραυματισμό στο γόνατο. Ο γιατρός του πρότεινε ξεκούραση μία εβδομάδα, κάτι που καθιστά δύσκολη τη συμμετοχή του.

Η είδηση της τελευταίας στιγμής έρχεται από τον τερματοφύλακα Αργύρη Αλευρά. Ο πορτιέρο της Ιεράπετρας υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στο Ηράκλειο και απολύεται σε λίγες ημέρες. Ο διοικητής της μονάδας, του έχει ζητήσει την παρουσία του στρατόπεδο μέχρι τέλους, εφόσον πήρε την άδεια απολύσεων και γύρισε πριν από λίγες ημέρες. Το θέμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου θα κάνουν προσπάθειες μέχρι την τελευταία στιγμή μήπως καταφέρουν και του εξασφαλίσουν, έστω για λίγες ώρες άδεια εξόδου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook