Ο Ευστράτιος Μπαλαντίνος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο “Ενωμένοι Επιχειρηματίες” για το ΕΒΕΧ στηρίζοντας τον Αντώνη Ροκάκη

Ο Ευστράτιος Μπαλαντίνος του Βασιλείου, είναι ένας δραστήριος και καταξιωμένος Χανιώτης, με όνειρα και φιλοδοξίες όχι μόνο προσωπικά, αλλά και για τον τόπο του γενικότερα.       

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης, το 1966. Σπούδασε λογιστικά και είναι έγγαμος με τέσσερα παιδιά.

Εκπροσωπεί την εταιρεία  ‘’ΥΙΟΙ  ΒΑΣ. ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΥ Ο.Ε.‘’ (τυροκομικές επιχειρήσεις)  και διαθέτει μεγάλη εμπειρία την τελευταία δεκαετία, στον κλάδο των εξαγωγών. Είναι επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ‘’ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε.‘’ (ξενοδοχειακές-τουριστικές επιχειρήσεις).

Για πάνω από 35 χρόνια δουλεύει με ζήλο και αφοσίωση στον κλάδο της τυροκομίας και εμπορίας τυροκομικών.

Όνειρό του, τα τυριά της Κρήτης να πωλούνται σε όλον τον κόσμο γιατί είναι από τα πιο ποιοτικά παγκοσμίως. Θεωρεί ότι τα τυροκομικά, όπως και πολλά ακόμα προϊόντα του τόπου, μπορούν να δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία για τους παραγωγούς και να συμβάλουν στην ανάπτυξη του τόπου.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προωθήσουμε την κρητική παράδοση και διατροφική κουλτούρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Να γίνουμε περισσότερο εξωστρεφείς και να στηρίξουμε τις μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις, ώστε να αντεπεξέλθουν στις σύγχρονες δυσκολίες.

Πρώτα όμως, θα πρέπει να “χτίσουμε” το δικό μας παρόν και μέλλον, με όραμα, προγραμματισμό, ικανά στελέχη και πίστη στις δυνάμεις μας.

Πιστεύει στον Αντώνη Ροκάκη, γιατί το νέο σχήμα του Επιμελητηρίου θα βρίσκεται πιο κοντά στις αγωνίες και στα προβλήματα του κλάδου του, πιο κοντά στον Χανιώτη επαγγελματία.

Μπαλαντίνος Ευστράτιος του Βασιλείου
Yποψήφιος με το το συνδυασμό “Ενωμένοι Επιχειρηματίες”
στο Μεταποιητικό Τμήμα

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook