Κατάφεραν να «μαγνητίσουν» πάνω τους τα βλέμματα

Δεκάδες αποσκευές, πάνω από 150 σωματοφύλακες, μία τεράστια αποστολή από συνεργάτες και προσωπικό, μία πομπή αντάξια ενός ηγέτη της Ανατολής, ο οποίος κατέφτασε μετά της συζύγου του στην Ελλάδα με έναν προφανή στόχο. Να επαναπροσδιορίσει την ατζέντα των συζητήσεων για το status quo του Αιγαίου. 

Η Εμινέ, ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική γυναίκα που συνόδευε τον «Σουλτάνο» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο ταξίδι του στην Αθήνα. Ο φακός της κάμερας «συνέλαβε» ανάμεσα στο προσωπικό ασφαλείας του, ορισμένες άκρως ενδιαφέρουσες παρουσίες. Ορισμένες «εξαιρετικές» γυναικείες παρουσίες, με παρουσιαστικό «αγγέλου», αλλά εκπαιδευμένες να αντιμετωπίσουν κάθε πιθανό κίνδυνο για τον Τούρκο πρόεδρο και τη σύζυγό του.
Στη συνοδεία της ομάδας ασφαλείας του προέδρου Ερντογάν, ξεχώριζε από… απόσταση μία κατάξανθη γυναίκα, με μία εντυπωσιακή μακριά κοτσίδα. Η ξανθιά μυστική αστυνομικός, φορούσε μία μαύρη καπαρντίνα και ήλεγχε τους πάντες και τα πάντα, πλήρως αφοσιωμένη στην αποστολή της.

Μία ακόμη μελαχρινή αστυνομικός, εξίσου εντυπωσιακή και «μυστήρια», ακολουθούσε τη συνοδεία ασφαλείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προσελκύοντας πάνω της όλα τα βλέμματα. Η ίδια ήταν επιφορτισμένη με τον έλεγχο του χώρου στο αεροδρόμιο, ώστε να μη συμβεί κάποιο απρόοπτο για τον Τούρκο πρόεδρο και τη σύζυγό του.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook