Έχοντας 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή ο Εργοτέλης είναι πανέτοιμος για να κάνει ξεκίνημα με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα φεύγοντας με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη και το ματς με τον Πανιώνιο. 
Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της πρεμιέρας με το Νίκο Καραγεωργίου να είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα αφού συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο Γεωργιανός Σασιασβίλι που θα παίξει κανονικά αφού δεν ήρθε κάποιο χαρτί για τιμωρία του για την αποβολή του στο φιλικό παιχνίδι με την Άαλκμαρ. 
Ο τεχνικός του Εργοτέλη επέλεξε 19 συνολικά ποδοσφαιριστές στην αποστολή που είναι οι εξής : Αθανασίου, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Βίσιο, Μπέτο, Τζούνιορ, Ολίσε, Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Κυριακίδης, Χαντί, Κουτσιανικούλης, Λεάλ, Μπούντιμιρ και Κατσικοκέρης. 
Εκτός αποστολής έμειναν οι υπεράριθμοι Ντάντομο, Καρέλης, Καβουσάκης, Κανδηλάκης, Χρυσοφάκης, Μπουχαλάκης, Μπρούνο και Ευαγγέλου. 
Μια πιθανή ενδεκάδα για τον Εργοτέλη κόντρα στον Πανιώνιο στο 4-3-3 του Νίκου Καραγεωργίου είναι αυτή με τον Πίρσον κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Σασιασβίλι, αριστερά τον Βίσιο, και στο κέντρο τους Γιοβάνοβιτς και Χίμπλιγκερ. Από εκεί και πέρα την τριάδα της μεσαίας γραμμής θα την αποτελούν οι Τζούνιορ , Ολίσε και Μπέτο με τον τελευταίο να έχει ρόλο οργανωτή στο παιχνίδι της κρητικής ομάδας. Την θέση του Μπέτο πάντως διεκδικεί και ο Φραγκουλάκης. Όσο για την τριάδα της επίθεσης δεξιά θα είναι ο Λεάλ, αριστερά ένας εκ των Ρομάνο η Κουτσιανικούλη και στην κορυφή ο Μάριο Μπούντιμιρ. 
«Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με φιλοδοξίες» 
Ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου μίλησε στο επίσημο σαϊτ του Εργοτέλη για την έναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο λέγοντας : «Ξεκινάμε το νέο πρωτάθλημα με πολλές φιλοδοξίες ως Εργοτέλης. Η έναρξη μας βρίσκει αντιμέτωπους με μια ιστορική ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος σε μια δύσκολη έδρα, όπου για να καταφέρεις να φύγεις νικητής θα πρέπει να καταβάλεις τεράστια προσπάθεια. Θέλουμε να ξεκινήσουμε θετικά τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ελπίζουμε ότι στο νέο πρωτάθλημα όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα επιτρέψουν στις ομάδες να αγωνιστούν αξιοκρατικά και ο καλύτερος να τερματίσει υψηλότερα με αγωνιστικά κριτήρια». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook