Τέσσερα διαφορετικά πράγματα παρουσίασε το Σάββατο το μεσημέρι ο Μινώταυρος στο ξενοδοχείο \”Σαμαριά\”. Ο σύλλογος των Μουρνιών έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης, του κεντρικού χορηγού, των εισιτηρίων διαρκείας, καθώς επίσης παρουσίασε και επίσημα τα μεταγραφικά του αποκτήματα.
Ο πρόεδρος του Μινωταύρου, Γιώργος Βεργάκης, ζήτησε την στήριξη τόσο των Χανιωτών επιχειρηματιών όσο και του φίλαθλου κόσμου προς την ομάδα, τονίζοντας ότι είναι η μοναδική εκπρόσωπος των Χανίων στο Περιφερειακό. Ακόμα επισήμανε ότι οι \”πράσινοι\” χρειάζονται και την βοήθεια του Δήμου Χανίων και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, γιατί χωρίς αυτή θα είναι δύσκολη η προσπάθεια που κάνουνε.
Ο αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας \”Eig evima\”,που είναι ο κεντρικός χορηγός στην φανέλα του Μινωταύρου, Μάρκος Κατσουλάκης, δήλωσε την στήριξη προς την ομάδα και της ευχήθηκε πάντα νίκες, ενώ από την πλευρά του ο προπονητής, Βασίλης Παπαδάκης, δήλωσε ικανοποιημένος από τις μεταγραφές που έγιναν και το ρόστερ που υπάρχει.
Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησε η παρουσίαση των μεταγραφικών αποκτημάτων με τους Κοκολάκη, Καβρουλάκη, Νικολαΐδη, Συροκάκη, Τσικουδάκη, Ψαράκη, Γαλανάκη, Θάνο και Δημητρογιαννάκη να δίνουν το παρόν. Οι Τζαγκαράκης, Ξεκουκουλωτάκης και η πιο \”φρέσκια\” προσθήκη ο Ρεθυμνιώτης γκολκίπερ Γουνάκης, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν. 
Το Δ.Σ. του Μινωταύρου μετά το τέλος της παρουσίασης εξέδωσε ευχαριστήριο προς τους ιδιοκτήτες του \”Σαμαριά\” για την παραχώρηση της αίθουσας:
\”Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τους αδερφούς Περογιάννη και το ξενοδοχείο \”Σαμαριά\” για την παραχώρηση της αίθουσας όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας εμφάνισης, του κεντρικού χορηγού, των εισιτηρίων διαρκείας καθώς και των ποδοσφαιριστών που προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας τη φετινή χρονιά\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook