Όποιος έλεγε σε κάποιον άλλον πριν λίγες μέρες ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα θα ξεκινούσε με 13 ομάδες μάλλον θα τον έπιαναν τα γέλια αλλά τελικά δεν είναι να παίζει κανείς με αυτά τα πράγματα γιατί ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα. 
Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις ανάμεσα στην Σούπερ Λίγκα και την Nova που ξεκίνησαν από την Παρασκευή το βράδυ και ολοκληρώθηκαν στις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου αποφασίστηκε παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και στην 1η αγωνιστική να γίνουν μόλις 5 από τους 8 αγώνες που ήταν στο πρόγραμμα. 
Οι αναμετρήσεις ΑΕΚ – Ολυμπιακού Βόλου, Ολυμπιακού- Καβάλας και Παναιτωλικού – Αστέρα Τρίπολης αναβλήθηκαν αφού οι Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα και δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά. 
Τι και αν η νέα προκήρυξη που συνέταξε στο πόδι η διοργανώτρια αρχή αναφέρει ρητά ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με 14 ομάδες , αυτό θα αρχίσει με 13 και θα δούμε στην πορεία από τις προαφαιρέσεις που θα γίνουν αν θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον πολυπόθητο αριθμό των 16 ομάδων για να δούμε ένα πρωτάθλημα να διεξάγεται επί ίσης όρης. 
Όπως και να χει μέσα σε αυτό τον κακό χαμό έχει μπάλα σήμερα και μάλιστα στην Κρήτη με τον ΟΦΗ να ανοίγει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδεχόμενος στις 7.15 μ.μ (Novasports 3) στο κατάμεστο «Γεντί Κουλέ» την ομάδα του Ατρόμήτου. 
Λίγο αργότερα στις 9.30 το βράδυ στα Γιάννενα ο τοπικός ΠΑΣ θα υποδεχθεί για την 1η αγωνιστική στους «Ζωσιμάδες» τον Άρη. 
Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα 
Σάββατο 27/08
Ο.Φ.Η. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:15 NOVA
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΡΗΣ 21:30 NOVA
Κυριακή 28/08/11
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.ΕΝ. 19:15 NOVA
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:15 NOVA
Π.Α.Ο.Κ. – SKODA ΞΑΝΘΗ 21:30 NOVA

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook