Ήρθαν σε συνεννόηση Μανόλης Αλιφιεράκης, Μανόλης Σφυρής και Φασουλάκης Γιώργος

Οι εκλογές του ΕΒΕΗ πριν από λίγες ημέρες ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους τωον Μανόλη Αλιφιεράκη, χωρίς ωστόσο να συγκεντρώσει την πλειοψηφία.

Όπως ορίζόταν και από το καταστατικό, ως πρώτος ήρθε σε συνεννόηση με τους υπόλοιπους προκειμένου να προκύψει σχηματισμός ΔΣ.

Ο Μανώλης Αλιφιεράκης (“Μπροστά για το Επιμελητήριο”) ήρθε σε συννενόηση με τους Μανόλη Σφυρή (“Σύγχρονο-Ανεξάρτητο Επιμελητήριο”) και Φασουλάκη Γεώργιο (Αυτόφωτο Επιμελητήριο).

Αφού συναντήθηκαν συμφώνησαν να προχωρήσουν στη διαπαραταξιακή συγκρότηση του νέου ΔΣ στο οποίο για πρόεδρος προτείνεται να εκλεγεί μετά από τη στήριξη των δύο παρατάξεων των κ. Σφυρή και κ. Φασουλάκη και ύστερα από ομόφωνη απόφαση της παράταξης «Μπροστά για το Επιμελητήριο» ο κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, με τον κύριο Μανώλη Σφυρή να προτείνεται για Γραμματέας και τον κ. Γιώργο Φασουλάκη για τη θέση του οικονομικού επόπτη.

Μετά από δύο χρόνια, μάλιστα, τη θέση του Προέδρου θα αναλάβει ο κ. Μανώλης Σφυρής.

Στο Δ.Σ του ΚΕΚ τεχνικών σχολών του Επιμελητηρίου θα συμμετέχουν οι 2 εκλεγμένοι σύμβουλοι των συνδυασμών «Σύγχρονο Ανεξάρτητο Επιμελητήριο» και «Αυτόφωτο Επιμελητήριο» κ. Βασίλης Μαραθιανός και Ευάγγελος Τσαγκαράκης αντίστοιχα.
Στην κοινή δήλωσή τους επισημαίνουν επίσης

«Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ανοίγει μια νέα σελίδα. Μέσα από ένα πολιτικό πλαίσιο συνεργασίας θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να υπηρετήσουμε με διαφάνεια συλλογικότητα κι επιμονή τα χιλιάδες μέλη του Επιμελητηρίου μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook