Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού με τη Σπάρτη.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού Γιώργου Πετράκη έχουν ως εξής:

«Γνωρίζαμε και πριν το παιχνίδι ότι δεν θα ήταν εύκολη η αποστολή μας απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες στην ενδεκάδα της. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε αρκετά, είχαμε 1-2 ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ με τον Λέο και τον Σάλιακα. Νομίζω ότι κόντρα στη ροή του παιχνιδιού δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι, το οποίο σίγουρα μας αποσυντόνισε και πήγαμε με αυτό στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα με την αλλαγή σχηματισμού, χωρίς αυτό όμως να μας βοηθάει να αλλάξουμε πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, παρότι σαν απόδοση και με βάση αυτό που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρ σαν ομάδα, αλλά για την προσπάθειά τους τους αξίζουν συγχαρητήρια. Κοιτάζουμε τη συνέχεια που έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας»

Για το αν επηρέασαν την ομάδα οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές: «Όταν συμβαίνει αυτό επηρεάζει και τη δική μας δουλειά και την ομάδα και τη ροή του παιχνιδιού. Δεν θέλω όμως να σταθώ εκεί γιατί και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή είναι σπουδαίοι παίκτες, αλλά νομίζω σαν γενική εικόνα ομάδας δεν καταφέραμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Αυτό ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε εν μέρει στη ροή του παιχνιδιού».

Ο αμυντικός του ΑΟ Χανιά/Κισσαμικού Άλκης Μαρκοπουλιώτης είπε τα εξής: «Θέλαμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Προσπαθήσαμε αρκετά, θεωρώ ότι είχαμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και γενικά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 45′ με πέναλτι και λίγο μας αποσυντόνισε. Προσπαθήσαμε αρκετά αλλά δεν τα καταφέραμε, δεχθήκαμε και το δεύτερο γκολ κι ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με πολλή δουλειά και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα».

Ο προπονητής της Σπάρτης Θωμάς Γράφας ανέφερε τα εξής: «Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για εμάς, τηρουμένων των αναλογιών ότι ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός είναι μια καλή ομάδα και άμα δεν “διαβάσεις” καλά το παιχνίδι σίγουρα θα έχεις πρόβλημα. Ήταν ένα ματς το οποίο εμείς προσαρμοστήκαμε θα έλεγα τακτικά άριστα και στα δύο ημίχρονα, με άλλο σχηματισμό στο πρώτο ημίχρονο και με άλλο στο δεύτερο η ομάδα των Χανίων. Παρ’ όλα αυτά εμείς δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, προσαρμοστήκαμε άριστα και τακτικά σε φάση άμυνας και τακτικά σε φάση επίθεσης. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, όταν μία ομάδα αρκετά γρήγορη και ποιοτική όπως είναι ο ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός, τα κάνεις να έχουν 1-2 τελικές, αυτό δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη επιτυχία. Για εμάς το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει ήδη τώρα, είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό που πήραμε. Χρειαζόμασταν να πάρουμε μία νίκη η οποία θα μας έδινε ψυχολογία και την πήραμε απέναντι σε έναν ικανό και ποιοτικό αντίπαλο και σε μία δύσκολη έδρα. Πολλά συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά. Να ευχηθώ στην ομάδα των Χανίων, γιατί έχω περάσει από εδώ και χαίρομαι που είμαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον, καλή συνέχεια και εύχομαι τα καλύτερα».

Ο επιθετικός της Σπάρτης Αντώνης Ράνος είπε τα εξής: «Θα συμφωνήσω με όσα είπε ο κόουτς. Θα σταθώ στην προσπάθεια που έκαναν όλα τα παιδιά σήμερα. Ο κόουτς είναι λίγες μέρες μαζί μας, ωστόσο κατάφερε να μας περάσει αυτά που θέλει, τακτικά πώς θέλει να λειτουργούμε. Θεωρώ ότι τα περισσότερα τα καταφέραμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, έχουμε μέχρι το βράδυ να χαρούμε τη νίκη και να συνεχίσουμε όλη την εβδομάδα όπως κάναμε μέχρι τώρα. Να ευχηθώ και στα παιδιά της αντίπαλης ομάδας καλή συνέχεια. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε συνέχεια και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος θα κάνουμε μια… σούμα για όλη τη χρονιά».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook