Μαθητικός διαγωνισμός ζωγραφικής από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και τον  Δήμο Ηρακλείου για την εκστρατεία κατά του καπνίσματος και την προστασία της καρδιάς

Μαθητικό διαγωνισμό έργων ζωγραφικής και σκίτσου, για τους μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου, με θέμα «Καρδιά και Κάπνισμα», διοργανώνει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου. Στόχος της διοργάνωσης είναι η πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων και με την ευκαιρία του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυσή ΕΚΕ αλλά και η εκπαίδευση των αυριανών ενηλίκων στην υιοθέτηση ενός υγιούς προτύπου διαβίωσης. 

Τα καλύτερα έργα θα βραβευθούν την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, σε εκδήλωση στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου στις 18:30, στο πλαίσιο του Πανελληνίου Καρδιολογικού Συνεδρίου (ICE 2017), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο από τις 15 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές ή σχολικές τάξεις μπορούν να αποστέλλουν τα έργα τους με την αναφορά του ονόματος, της τάξης και του σχολικού συγκροτήματος μέχρι και σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στο Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2- 3ος όροφος υπ. Γιώργος Βορεάδης).

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook