Βίλες, εξοχικά, οικόπεδα, αγροτεμάχια, Ενοικιαζόμενα δωμάτια και Ξενοδοχεία… πολλών αστέρων από φορολογούμενους  με χρέη στην Εφορία θα βγουν στο σφυρί τις επόμενες ημέρες και στις Κυκλάδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cyclades24.gr, στη λίστα βρίσκονται δεκάδες ονόματα οι οποίοι θα αποχαιρετήσουν τις περιουσίες τους και μάλιστα σε σκοτωμένες…τιμές!

Ήδη από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, θα αρχίσουν να «βγαίνουν» στο σφυρί τα πρώτα ακίνητα.

Συγκεκριμένα, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, πρόκειται να πραγματοποιηθούν 60 πλειστηριασμοί που έχουν ήδη δημοσιευθεί διαδικτυακά ενώ απειλούνται και άλλα ακίνητα μέχρι τις 27 Ιουνίου του 2018, με το μεγαλύτερο μέρος της εμπορικής αξίας των ακινήτων (δηλαδή την τιμή πρώτης προσφοράς κατά τον πλειστηριασμό) να είναι κατά πολύ κάτω από τις 300 χιλιάδες ευρώ.

Απ’ τα σαλόνια… στους πλειστηριασμούς: Ακίνητα γνωστών και ισχυρών επιχειρηματικών ονομάτων στο σφυρί – Δεν γλύτωσε απο το πλειστηριασμό ούτε Γνωστός Παρουσιαστής της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Ηχηρά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας που χρωστούν σε Δημόσιο και Τράπεζες είδαν και θα δουν την ακίνητη περιουσία τους να βγαίνει στο σφυρί.

Πολυτελείς επαύλεις, οικόπεδα, κτίρια και διαμερίσματα επωνύμων βγαίνουν σε πλειστηριασμό για χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ των διάσημων ιδιοκτητών τους προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες. Όπως θα δείτε και στους παρακάτω πίνακες ανά νησί, Πρόκειται για Δεκάδες ακίνητα-«φιλέτα» που θα βγάλουν σε πλειστηριασμό οι τράπεζες, ενώ άμεσα ξεκινά ένα μπαράζ καταγγελιών «κόκκινων» δανείων, τόσο ιδιωτών όσο και επιχειρηματιών.

Ασφαλείς πληροφορίες Cyclades24 αναφέρουν ότι οι τράπεζες επέλεξαν μεταξύ άλλων δεκάδες εύπορους κακοπληρωτές, κοινώς μπαταχτσήδες και έναν γνωστό Παρουσιαστή της Ελληνικής τηλεόρασης οι οποίοι διαθέτουν ακίνητα- «φιλέτα» στα Κυκλαδονήσια.

Για ευνόητους λόγους ηλεκτρονική εφημερίδα μας είχε καλύψει τα ονόματα των ιδιοκτητών.

Αυτοί είναι οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί στις Κυκλάδες που ανακοινώθηκαν  από τα Ειρηνοδικεία Σύρου, Νάξου, Τήνου, Μυκόνου, Πάρου, Θήρας, Άνδρου και Μήλου – Στους περισσότερους πλειστηριασμούς ο επισπεύδων είναι τραπεζικό ίδρυμα.

Αναζητώντας στον παραπάνω σύνδεσμο το πλειστηριασμό της επιλογής σας μπορείτε να βρείτε τα αρχεία pdf με όλες τις λεπτομέρειες της ακίνητης ή κινητής περιουσίας που βγαίνει σε πλειστηριασμό.

Cyclades24.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook