Κατόπιν συμμετοχής της Περιφέρειας Κρήτης στην έκθεση τροφίμων και ποτών «SUMMER FANCY FOOD SHOW 2011» που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής από τις 10 – 12 Ιουλίου , η οποία αποτελεί ένα επιχειρηματικό γεγονός που προσελκύει κάθε χρόνο τους σημαντικότερους εκπροσώπους από το χώρο της λιανικής, της τροφοδοσίας, της χονδρικής, της διανομής, της μαζικής εστίασης και της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, καθώς και του Τύπου, συγκεντρώθηκε λίστα ενδιαφερομένων για την εισαγωγή τροφίμων – ποτών από την Κρήτη.


Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, μοιράστηκαν πάνω από 1000 ενημερωτικά φυλλάδια που αφορούν στην κρητική διατροφή, το ελαιόλαδο, τα κρητικά τυριά και τα ποιοτικά κρητικά προϊόντα.

Έγιναν επαφές με εμπορικούς ακολούθους πρεσβειών καθώς και με επιχειρηματίες της Αμερικής που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα ποιοτικά προϊόντα της Κρήτης.

Όσοι επιχειρηματίες ενδιαφέρονται για εξαγωγές στις ΗΠΑ, μπορούν να αποστείλουν το προφίλ της εταιρίας τους στις αντίστοιχες εταιρίες που τους ενδιαφέρουν και στη συνέχεια να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία μαζί τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook