Το νέο pickup της γερμανικής μάρκας αποτελεί ένα νέο είδος στην κατηγορία του

Η Mercedes X-Class βρίσκεται πλέον στις εκθέσεις των εξουσιοδοτημένων διανομέων της μάρκας.

Το πρώτο premium pickup της κατηγορίας του συνδυάζει αρμονικά τα αυθεντικά χαρακτηριστικά ενός pickup με τις κλασικές αρετές μιας Mercedes, όπως: στιβαρότητα με σύγχρονο σχεδιασμό, εντυπωσιακές δυνατότητες εκτός δρόμου με οδηγικές επιδόσεις και ασφάλεια, διαισθητική λειτουργικότητα με γνήσια πολυτέλεια.

Η X-Class κάνει την είσοδό της στην αγορά σε τρεις εκδόσεις: Pure, Progressive και Power και με την μεγαλύτερη δυνατότητα εξατομίκευσης στην κατηγορία των pickup.

Η Mercedes σχεδίασε για την X-Class μεγάλη ποικιλία διαφορετικών πακέτων εξοπλισμού κι αξεσουάρ, υλικών και χρωμάτων έτσι ώστε ο συνδυασμός τους να είναι ανεξάντλητος και να εκπληρώνει κάθε αισθητική ή επαγγελματική απαίτηση.

Το νέο pickup της γερμανικής μάρκας, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα νέο είδος στην κατηγορία του. Ήδη από την έναρξη των πωλήσεων της το Σεπτέμβριο, η X-Class έχει εισπράξει το θερμό ενδιαφέρον του ελληνικού αγοραστικού κοινού, ενώ τώρα ήρθε η ώρα να «γνωριστεί» με το κοινό που μπορεί να την δει από κοντά σε όλα τα σημεία πώλησης του δικτύου της φίρμας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook