Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων και αντιπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Χανίων και αντιπροσώπων στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ πραγματοποιούνται σήμερα ενώ για την διεξαγωγή των εκλογών όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια των Χανίων θα παραμείνουν κλειστά προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των καθηγητών στην εκλογική διαδικασία.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 12:30 ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε, πριν την έναρξη των εκλογών, μέλη της ΕΛΜΕ πραγματοποίησαν γενική συνέλευση.

Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται στο 1ο Γυμνάσιο στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων. Στις εκλογές απαιτείται συνδικαλιστική άδεια και η αστυνομική ταυτότητα!

Δείτε εδώ τα ψηφοδέλτια με τα ονόματα των υποψηφίων

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το έτος 2016-2017. Πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, έχουν επίσης, και οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Σε κάθε περίπτωση  η  οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα των εκλογών.

Στην περίπτωση των αποσπασμένων θα πρέπει να προσκομιστεί στην Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων βεβαίωση καταβολής της εισφοράς από την Ε.Λ.Μ.Ε. που ανήκουν. Στην περίπτωση που δεν έχει καταβληθεί η συνδρομή στην Ε.Λ.Μ.Ε. οργανικής θέσης, καταβάλλεται στην Ε.Λ.Μ.Ε. Χανίων. Η συνδρομή για τους αναπληρωτές και ωρομίσθιους είναι 5€. Οι εκπαιδευτικοι΄που συμμετείχαν στις εκλογές για τους αντιπροσώπους στο 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ τον Ιούνιο 2017 έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους. Όσοι συνάδελφοι αναπληρωτές συμμετείχαν του Ιουνίου 2017 σε κάποια άλλη Ε.Λ.Μ.Ε. στην οποία πλήρωσαν αντίστοιχη συνδρομή, θα πρέπει να προσκομίσουν κάποια βεβαίωση ότι είχαν καταβάλει τη συνδρομή τους. Εναλλακτικά και για λόγους διευκόλυνσης, τόσο των αποσπασμένων από άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. όσο και των αναπληρωτών, που έχουν καταβάλλει τη συνδρομή τους σε κάποια άλλη Ε.Λ.Μ.Ε., υπάρχει η δυνατότητα να σταλεί η βεβαίωση ηλεκτρονικά μέσω mail στην Ε.Λ.Μ.Ε Χανίων ([email protected]) από την Ε.Λ.Μ.Ε. στην οποία είχε καταβληθεί η συνδρομή μετά από αίτηση τους.

Επίσης, θα υπάρχει η κάρτα της ΟΛΜΕ  για όσους δεν την έχουν παραλάβει (χρειάζεται μία φωτογραφία). 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook