Απόψε ο πρώτος ημιτελικός – Δεν μένει παρά οι Κρητικοί να στηρίζουν τη συντοπίτισσά τους με τη μαγευτική φωνή

Στις 21:00 ξεκινά να μεταδίδεται ζωντανά ο πρώτος ημιτελικός του The Voice.

Η Τζωρτζίνα Αλεξάκη, η τραγουδίστρια από την Κρήτη που μέσα απο τις συγκλονιστικές ερμηνείες της, κατάφερε να μαγέψει το κοινό, θα εμφανιστεί στον αποψινό ημιτελικό στοχεύοντας σε μια θέση στον τελικό του show.

Η Κρητικιά τραγουδίστρια ξεχώρισε απο τα πρώτα της βήματα στο παιχνίδι με τις εξαιρετικές ερμηνείες και τη μοναδική φωνή της, κάνοντας του κριτές να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τις φωνητικές της ικανότητες.

Mάλιστα στο προηγούμενο live, ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε υπερήφανος που έχει μια τέτοια φωνή στην ομάδα του και ο Κωστής Μαραβέγιας την χαρακτήρισε φαβορί για τον τελικό.

O coach της δεν στάθηκε μόνο στην ομολογουμένως μαγευτική φωνή της αλλά και στον χαρακτήρα και το ήθος της τονίζοντας πως η Τζωρτζίνα έχει αυτό που λέμε Κρητική λεβεντιά.

Η Τζωρτζίνα μετά το τέλος του προηγούμενου live έπευσε να ευχαριστήσει όσους την στήριξαν για να περάσει στον ημιτελικό. 

“Είναι πολύ μεγάλο αυτό που κάνετε για μένα! Είναι τεράστια η συγκίνηση που βιώνω αυτές τις μέρες !! Ανεβαίνοντας πάνω στη σκηνή να τραγουδήσω ένιωθα την αγάπη την ενέργεια και την στήριξή σας …” γράφει στην ανάρτησή της η όμορφη τραγουδίστρια.

Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Τζωρτζίνας στο show:

 
 
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook