Οι δυο τους φαίνεται πως τελευταία έχουν έρθει πολύ κοντά και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρω1νό στον Ant1, είναι ακόμα ένα νέο ζευγάρι στην πόλη μας

Μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν μαζί Ευαγγελία Αραβανή και Νίκο Οικονομόπουλο, άλλο ένα νέο ζευγάρι έρχεται να προστεθεί στη λίστα των ερωτευμένων, λίγο πριν εκπνεύσει το 2017. 

Τόνια Σωτηροπούλου και Κωστής Μαραβέγιας, φαίνεται πως τελευταία έχουν έρθει πολύ κοντά και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πρω1νό στον Ant1, είναι ακόμα ένα νέο ζευγάρι στην πόλη μας. Όπως αποκάλυψε η συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά, Σοφία Τουντούρη, η ηθοποιός και ο τραγουδοπoιός είναι μαζί! 
«Έχω και αποδείξεις. Είναι καινούριο ζευγάρι και έχουν κάνει αρκετές εμφανίσεις μαζί. Πυκνώνουν οι εμφανίσεις τους. Πήγε η Τόνια Σωτηροπούλου μαζί με τις φίλες της στο μαγαζί όπου εμφανίζεται. Πήγαν στην πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας μαζί», είπε η συνεργάτιδα της εκπομπής που μετέδωσε on air το ρεπορτάζ.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης ξεκαθάρισε ότι η ηθοποιός και ο Αλέξης Γεωργούλης δεν είναι μαζί εδώ και έναν χρόνο.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook