Σύμφωνα με ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών

Οι συλληφθέντες εμφανίζονται στην κρυφή κάμερα που είχε το κέντρο φροντίδας να κακοποιούν μικρά παιδιά, γεγονός που προκάλεσε δημόσια κατακραυγή
Πέντε άτομα που εργάζονταν σε κέντρο φροντίδας μικρών παιδιών στη Σανγκάη συνελήφθησαν με την κατηγορία της κακοποίησης παιδιών, σύμφωνα με ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών της πόλης. 

Οι συλληφθέντες εμφανίζονται στην κρυφή κάμερα που είχε το κέντρο φροντίδας να κακοποιούν μικρά παιδιά, γεγονός που προκάλεσε δημόσια κατακραυγή.

Συγκεκριμένα φαίνονται να δίνουν στα μικρά παιδιά γουσάμπι, το οποίο ως γνωστόν είναι καυτερό, ως μέρος της τιμωρίας τους, ενώ όταν αυτά δεν ήθελαν, τα χτυπούσαν, χωρίς δεύτερη σκέψη. 
Το κορυφαίο ταξιδιωτικό πρακτορείο Ctrip ίδρυσε το κέντρο αυτό, το οποίο διοικείται από τρίτο οργανισμό, το 2016 σε μία προσπάθεια να εξυπηρετηθούν οι εργαζόμενοι με παιδιά κάτω των τριών ετών.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/CfELL7ba8U4″ frameborder=”0″ gesture=”media” allow=”encrypted-media” allowfullscreen></iframe>

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook