Επιστολή Περιφερειάρχη στον Αντίπα Σηφάκη για την αποδοχή της παραίτησης του από το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης  ευχαριστώντας τον παράλληλα για την συνεργασία

Την παραίτηση του από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης υπέβαλε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου Αντίπας Σηφάκης. Η παραίτηση του κ. Σηφάκη έγινε αποδεκτή από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία που είχαν και ότι παραμένει στην διάθεση του για κάθε δυνατή πρωτοβουλία προς όφελος του τόπου και της κοινωνίας.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στην επιστολή του προς τον κ. Αντίπα Σηφάκη αναφέρει: «Αγαπητέ Αντίπα, σας γνωρίζουμε ότι η παραίτηση σας έγινε οριστική μετά την αποδοχή της, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 156 Ν.3852/2010: «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης-Πρόγραμμα Καλλικράτης». Παρά την ειλημμένη απόφαση σας θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την συνεργασία που αναπτύξαμε τα προηγούμενα χρόνια, προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προκλήσεις για τον τόπο. Προσωπικά παραμένω στη διάθεση σας για κάθε δυνατή πρωτοβουλία προς όφελος της κοινωνίας που υπηρετούμε.

Σας εύχομαι κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία για τη συνέχεια». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook