Τα βρεφικά γάλατα θα γίνονται δεκτά είτε ως κλειστό προϊόν είτε τα ανοιγμένα

Για τη διαδικασία επιστροφής των συγκεκριμένων παρτίδων βρεφικού γάλακτος Frezylac, μετά την απόφαση του Ε.Ο.Φ. για την προσωρινή προληπτική ανάκλησή τους, ενημερώνει η εταιρεία. Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει μέχρι τις 29/12/2017. Τα βρεφικά γάλατα θα γίνονται δεκτά είτε ως κλειστό προϊόν είτε τα ανοιγμένα, μόνο εφόσον αφορούν τις συγκεκριμένες παρτίδες προς ανάκληση που θα βρείτε στον πίνακα παρακάτω.

Αγορά από Φυσικό Κατάστημα Φαρμακείο

Οι γονείς που έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες παρτίδες Frezylac προς ανάκληση από φυσικά φαρμακεία παρακαλούνται να επιστρέψουν τα βρεφικά γάλατα στο φαρμακείο από το οποίο τα αγόρασαν. Προαιρετικά μπορείτε να προσκομίσετε στο φαρμακείο την απόδειξη αγοράς, χωρίς όμως να αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.

Αγορά από Ηλεκτρονικό Κατάστημα Φαρμακείο

Οι γονείς που έχουν αγοράσει τις συγκεκριμένες παρτίδες Frezylac προς ανάκληση από ηλεκτρονικά φαρμακεία (e-shop) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν πρώτα με το e-shop τηλεφωνικά ή με e-mail για να ενημερωθούν για τις αναλυτικές οδηγίες επιστροφής. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας θα πρέπει να έχετε την απόδειξη αγοράς ή το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας ή το e-mail επιβεβαίωσης παράδοσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε κανένα από τα παραπάνω ζητήστε από το e-shop να σας προωθήσει ένα από τα παραπάνω. Αν δεν  θυμάστε από ποιο e-shop τα προμηθευτήκατε τα βρεφικά γάλατα Frezylac προς ανάκληση, παρακαλώ ανατρέξτε στο ιστορικό του τραπεζικού λογαριασμού σας για να βρείτε την επωνυμία της εταιρείας στην οποία κάνατε την κατάθεση αποπληρωμής της παραγγελίας σας.

Πολιτική Αντικατάστασης

Η αντικατάσταση των βρεφικών γαλάτων Frezylac μπορεί να γίνει με άλλα βρεφικά γάλατα ή με προϊόντα FREZYDERM ίσης αξίας, ή σε συνεννόηση με το φαρμακοποιό σας.

Τα βρεφικά γάλατα που θα γίνονται δεκτά είτε ως κλειστό προϊόν είτε τα ανοιγμένα είναι τα εξής:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook