“Καρφίτσα” δεν πέφτει εξω από το κτίριο που στεγάζεται το Επιμελητήριο Χανίων – Ο μεγάλος κερδισμένος της φετινής εκλογικής διαδικασίας είναι η συμμετοχή

Έκλεισαν οι κάλπες των εκλογών στο Επιμελητήριο Χανίων και ανεξαρτήτου αποτελέσματος, φαίνεται οτι ο μεγάλος κερδισμένος είναι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία.

Οι επαγγελματίες που προσήλθαν στις κάλπες προκειμένου να ψηφίσουν μεταξύ των τριών παρατάξεων, από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, ξεπέρασαν τις 3.500, με τη ροή των ψηφοφόρων να αυξάνει καθώς ολοκληρώνονταν η εκλογική διαδικασία.

Δείτε συνεχή ροή των αποτελεσμάτων του ΕΒΕΧ

Δείτε ροή των σταυρών των υποψηφίων του ΕΒΕΧ

Πιο συγκεκριμένα, συνολικά τις τρεις μέρες των εκλογών προσήλθαν 3.555 άτομα, τα οποία επιμερίζονται ως εξής ανά τμήμα:

Τμήμα Υπηρεσιών: 1408 άτομα
• Εμπορικό Τμήμα:  854 άτομα
• Μεταποιητικό Τμήμα: 952 άτομα
• Τουριστικό Τμήμα: 341 άτομα

Περίπου 40 λεπτά αφότου έκλεισαν οι κάλπες, ξανάνοιξαν προκειμένου να ξεκινήσει η δεύτερη φάση της εκλογικής διαδικασίας με την καταμέτρηση των ψήφων.

Τα αποτελέσματα που αφορούν τόσο τις παρατάξεις όσο και τους σταυρούς των υποψηφίων θα ανακοινωθούν αργά τη νύχτα της Πέμπτης.

Οι επικεφαλείς των παρατάξεων με τους υποψηφίους και τα επιτελείας τους, περιμένουν, ύστερα από μια πολυήμερη και κουραστική προεκλογική περίοδο, τα αποτελέσματα των εκλογών ενώ εν αναμονή των αποτελεσμάτων, έξω από το κτίριο που στεγάζεται το ΕΒΕΧ έχει συγκεντρωθεί κόσμος, με την εικόνα να μεταδίδει το μήνυμα ενότητας που πρέπει να επικρατήσει την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook