Θέλεις να πας ένα ταξίδι στις διακοπές των χριστουγέννων και δεν έχεις κλείσει ακόμα κάτι; Ορίστε 10 οικονομικοί χριστουγεννιάτικοι προορισμοί για εσένα σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Πήλιo

Από τους πιο κλασικούς χειμερινούς προορισμούς στην Ελλάδα! Από τα πιο γραφικά μέρη που μπορείς να δεις. Τσίπουρο στη χειμωνιάτικη λιακάδα, διαδρομές μέσα στα πλατάνια με θέα τη θάλασσα, πιάτα με άγρια μανιτάρια στην Τσαγκαράδα, βόλτες με άλογα στην Αργαλαστή. Τι άλλο θέλεις!

Ιωάννινα

Εκτός από πολύ όμορφα, τα Ιωάννινα διαθέτουν και έντονη ζωή αφού πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες φοιτητικές πόλης της Ελλάδας. Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες για τη φοιτητική ζωή στα Γιάννενα (και όχι μόνο).

Φλώρινα

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Θόδωρος Αγγελόπουλος είχε επιλέξει τη Φλώρινα για μερικά από τα πιο διάσημα πλάνα του. Η Φλώρινα είναι απλά πανέμορφη και αξίζει σίγουρα να την επισκεπτείς. Δες εδώ πληροφορίες για τη φοιτητική ζωή στη Φλώρινα (και όχι μόνο).

Καλάβρυτα

Το μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Πελοποννήσου είναι απλά must. Μια βόλτα στο Διακοπτό ή ακόμη και στο Αίγιο δε θα σε απογοητεύσει.

Μαίναλο

Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Βυτίνα, Λαγκάδια. Όλα αυτά τα γραφικά και πανέμορφα χωριά μπορείς να τα βρεις στο Μαίναλο. Κάθε ένα έχει να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό και σίγουρα αξίζει να τα επισκεπτείς! Τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας κατά βάση δεν εξαντλούνται ποτέ.

Βελιγράδι

Το Βελιγράδι για κάποιο λόγο δεν είναι «πρώτη» επιλογή για τους Έλληνες και αυτό είναι μεγάλο λάθος! Καταρχάς είναι απλά πανέμορφο. Έπειτα είναι πολύ οικονομικό και πολύ κοντά μας. Μπορείς να πας είτε οδικώς, είτε με τρένο είτε ακόμη και αεροπορικώς.

Μπάνσκο

Το Μπάνσκο, σε αντίθεση με το Βελιγράδι είναι σίγουρα μια από τις πρώτες επιλογές των Ελλήνων για χειμερινές διακοπές.

Δε θέλει και ερώτημα γιατί…Είναι οικονομικό, είναι κοντά και συνδυάζει όλα αυτά που θέλεις να δεις το χειμώνα.

Πράγα

Η Πράγα είναι μαγική όλες τις εποχές, πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα!

Θα δεις ένα τοπίο εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχεις συνηθίσει. Υπέροχα κτήρια γοτθικού ρυθμού που θα σου μείνουν ανεξίτηλα. Επιπλέον η Πράγα είναι πολύ οικονομική και πραγματικά πρέπει να την «πατήσεις» άσχημα για να πληρώσεις κάτι που θα σου φανεί ακριβό.

Βουδαπέστη

Η Βουδαπέστη είναι ίσως λίγο πιο ακριβή από την Πράγα αλλά είναι εξίσου πανέμορφη!

Μια πόλη μαγική που αξίζει να επισκεπτείς, ειδικά τα Χριστούγεννα.

neolaia.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook