Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών 

Αναστατώθηκε το βράδυ της Πέμπτης η περιοχή της Χανιόπορτας στο Ηράκλειο απο πυροβολισμούς που – όπως αποδείχθηκε – είχαν στόχο γνωστό ψυχίατρο.

Ο γιατρός Δημήτριος Στριμπάκος που διατηρεί γραφείο επί της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ, που βρίσκεται απέναντι από το γραφείο του, για να πάρει το αυτοκίνητο του. 

Εκεί τον περίμεναν άγνωστοι δράστες οι οποίοι μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο άρχισαν να πυροβολούν εναντίον του. 

Από τις σφαίρες έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου ενώ ο γιατρός τραυματίστηκε ελαφρά στο πρόσωπο απο τα θραύσματα των τζαμιών.

Και ενώ οι δράστες εξαφανίζοντο, ο γιατρός κατευθύνθηκε σε κοντινό φαρμακείο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ο φαρμακοποιός Γιώργος Παρασύρης που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ψυχίατρο ανέφερε μεταξύ άλλων : 

“Μου είπε: “Γιώργο, με πυροβόλησαν, θέλω τη βοήθειά σου”. Εμείς καθαρίσαμε το πρόσωπό του γιατί είχε ένα γυαλί μάλλον κι από εκεί προερχόταν η αιμορραγία. Ήταν πολύ σοκαρισμένος στην αρχή αλλά μετά συνήλθε. Τότε τον ρώτησα πόσοι ήταν και ποιοι ήταν και μου είπε ότι ήταν τρία με τέσσερα άτομα και ότι τους γνωρίζει”

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρτωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, ενώ ερευνούν και τα αίτια της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook