Χειροπέδες σε τρία άτομα πέρασαν οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν – Είχαν κλέψει από το σπίτι 78χρονου κοσμήματα και 250 ευρω

Συνελήφθησαν, προχθές (13.12.2017) το μεσημέρι στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα 51χρονος, 21χρονος και 19χρονη,  κατηγορούμενοι κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές  (13.12.2017) το πρωί  στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ημεδαποί, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ στην κατοχή της 19χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο της ίδιας μέρας (13.12.2017), οι τρεις ημεδαποί είχαν διαπράξει μια κλοπή σε οικία ιδιοκτησίας 78χρονου, σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος,  αφαιρώντας τα εν λόγω κοσμήματα και επιπλέον το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.

Τα αφαιρεθέντα κοσμήματα αποδόθηκαν στον παθόντα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook