Συνελήφθησαν, επτά άτομα και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, συνελήφθησαν, χθες (14.12.2017) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, έξι ημεδαποί ηλικίας από 26 έως 81 ετών και 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, χθες (14.12.2017) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «εστιατόριο», ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 26χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, τη διενέργεια και διεξαγωγή, του απαγορευμένου και τυχερού παιγνίου «POKER», στο οποίο συμμετείχαν πέντε ημεδαποί, ενώ ο 28χρονος αλλοδαπός διευκόλυνε την διενέργεια του παιγνίου,  οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο χώρο του καταστήματος βρέθηκε και  κατασχέθηκε, το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ ως προερχόμενο από την διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook