Άλλη μια Τουρκάλα πρωταγωνίστρια εκπλήσσει με τα φυσικά της προσόντα σε super sexy φωτογράφηση για αντρικό περιοδικό. Η Εμπρού Κοτζιάγκα, που έχει τρελάνει και τον αντρικό πληθυσμό μέσα από τη σειρά του Alpha «Το αγιάζι του έρωτα», παρά τις αυστηρές παραδόσεις της χώρας της έκανε μια άκρως προχωρημένη φωτογράφηση, στο πλαίσιο πάντα των αρχών του Ισλάμ.

Η Εμπρού Κοτζιάγκα φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα της συμπρωταγωνίστριάς της Σελίν Ντεμιράτρ, την οποία στην Τουρκία συγκρίνουν με την Αντζελίνα Τζολί. Και οι δύο έχουν ξεκινήσει από μοντέλα και λόγω της εντυπωσιακής τους εμφάνισης τις κέρδισε η υποκριτική.

Η Εμπρού έχει ποζάρει για πολλά εξώφυλλα περιοδικών.

Η «Espresso» παρουσιάζει μια από τις πλέον αισθησιακές φωτογραφίσεις που έκανε πρόσφατα η Τουρκάλα καλλονή για το περιοδικό «Maxim», και έκαψε καρδιές. Το συγκεκριμένο περιοδικό, μάλιστα, ξεπούλησε σχεδόν αμέσως. Φορώντας κολλητό φόρεμα που αναδεικνύει το πλούσιο μπούστο της, αλλά και μαγιό, ποζάρει όλο ναζί στον φακό.

Αν και έχει γεννηθεί στη Γερμανία, στις 20 Ιουλίου του 1982, και έχει κάνει ιδιαίτερες σπουδές, η Εμπρού φαίνεται ότι δεν θέλει να προκαλέσει το κοινό αίσθημα, και γι’ αυτό η φωτογράφηση σέβεται τους κανόνες και τους νόμους της πατρίδας της. Η πιο σέξι πόζα της είναι με μαγιό, αλλά εκείνο που εντυπωσιάζει είναι το άκρως σαγηνευτικό βλέμμα της που καθηλώνει τα αρσενικά.

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook