Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν σε χώρους του λιμένα από τον Δ/ντή Λιμενικών Υπηρεσιών κο Ευάγγελο Τσαμπουράκη και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την καθημερινότητα του λιμένα και τους εργαζομένους του.  

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου , επισκέφθηκαν το  λιμάνι του Ηρακλείου σπουδαστές και καθηγητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ειδικότητες «Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης στη Ναυτιλία»  και «Στέλεχος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό». Οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν σε χώρους του λιμένα από τον Δ/ντή Λιμενικών Υπηρεσιών κο Ευάγγελο Τσαμπουράκη και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την καθημερινότητα του λιμένα και τους εργαζομένους του.  

Στη συνέχεια, οι σπουδαστές συνοδεία των καθηγητών τους, της κας Λασηθιωτάκη και του κου Ταλιούρη επισκέφθηκαν τα γραφεία του ΟΛΗ όπου τους διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό σε σχέση με το λιμάνι. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απορίες, τις απόψεις αλλά και τις προτάσεις τους για ένα πιο σύγχρονο και προσιτό λιμάνι στους νέους  και παράλληλα να συζητήσουν με την Αντιπρόεδρο του Οργανισμού κα Αγγέλα Σμυρνάκη. Λίγο πριν την αναχώρησή τους οι σπουδαστές, πιο  πλούσιοι σε γνώση και εμπειρία ευχαρίστησαν τα στελέχη για τη θερμή υποδοχή.  

Η διοίκηση του ΟΛΗ υποστηρίζει τέτοιου είδους δράσεις που προωθούν την επαφή της νέας γενιάς με τις υπηρεσίες, τις εγκαταστάσεις και τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα εντός του λιμένα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook